dinsdag 16 augustus 2016

Afzuigmotor afzuigkap

Vind afzuigmotor op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bij Spirototaal vindt u een ruim assortiment aan afzuigmotoren van uitstekende kwaliteit. Snel en eenvoudig bestelt in.


Deze wrijving word versterkt door bochten en eventuele andere componenten in het ventilatiesysteem zoals roosters, filters afzuigkappen etc. Des te kleiner de diameter van het .

De afzuigmotor wordt direct aangedreven en is geschikt voor inbouw in verschillende types afzuigkappen , de grotere modellen kunnen in kappen of boxen geplaatst worden met grotere inwendige afmetingen. De motor is leverbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Eventueel te leveren met bijpassende regelaar. Opzoek naar een grootkeuken specialist? Horeca King uw totaalleverancier voor horeca-afzuigboxen, afzuigkappen , afzuigmotoren , airboxen, axiaalventilatoren, buisventilatoren, dakventilatoren, filterkasten, geurfilterkasten en koolstoffilterkasten ook wel ontgeuringsinstallaties genoemd voor u in.


In uw keuken worden weliswaar de heerlijkste maaltijden berei maar het afvoeren van deze etensluchten is noodzakelijk om zowel uw personeel als gasten geen overlast te bezorgen. Een goed geventileerde ruimte is een eerste vereiste in de horeca en een afzuigkap met afzuigmotor klaart deze klus moeiteloos. Bestel bij Goos Horeca voordelig, gemakkelijk en snel online een motor voor uw afzuigkap ! Koop bij Gastrosteel snel en eenvoudig u rvs of inox horeca afzuigmotor.

Onze afzuigkappen zijn bij uitstek geschikt voor iedere horeca keuken. U vindt bij ons een groot assortiment afzuigkappen zoals wandafzuigkappen, eilandafzuigkappen en dampkappen. Tevens leveren wij afzuigkappen met een ingebouwde . Afzuigmotor in vaste box (sendzimir).


De standaard aansluitingen voor in en uitzuig gaten kunnen we aanpassen naar uw wens of de wens van uw klant. Ideaal voor buitenopstelling. Direct aangedreven en geluidsarm. Met uitstekend regelbare elektromotor.


Toegang tot de motor met sleutel. Eiland model voor midden in uw keuken. We willen allemaal een frisse keuken die niet meer ruikt naar ons eten van gisteren. Afwijkende maten worden. Je hebt hiervoor een afzuigkap nodig met een afzuigcapaciteit die groot genoeg is om jouw keuken weer schoon te krijgen.


Benieuwd wat dit precies is, hoe je dit uitrekent en welke capaciteit jij nodig hebt om je keuken dampvrij te maken? HORECA AFZUIGKAPPEN EN GEURFILTER-INSTALLATIES OP MAAT. MEDTRADING is uw specialist in luchtbehandelingsinstallaties voor de horeca branche. Wij leveren een zeer uitgebreid programma op het gebied van afzuiginstallatie, geurfilterinstallatie, toevoerinstallaties en airconditioning.


Gratis verzending levering binnen - uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.