maandag 15 augustus 2016

Atag vaatwasser storing 30

Tenminste, de vaatwasser heeft in ieder geval een probleem met de sensor die dit moet herkennen. Deze sensor wordt de aquastop genoemd. Wanneer hiermee iets gaande is, dan treedt deze storingscode op. Onder de deur bevindt zich een stalen deksel over de volle breedte van de wasmachine.


Dan wordt de pomp zichtbaar.

Bij controle van de grijze slang op de pomp, bleek dat hier een klein lek in zat. De slang, ter plekke van het lek, goed gereinigd met thinner. AEG vaatwasser geeft storing. ATAG vaatwasser storing - Foutcode. Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst.


Een nieuw apparaat kopen kan altijd nog! In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan aanschaffen van nieuwe . Als hij direct blijvend gaat afpompen ziet de sensor dat er lekkage op de bodem is dus water.

Zoek de sensor en controleer of deze nat is of roest of smurrie vertoond. Is er geen water dan is de sensor meestal defect. Dit zorgt ervoor dat de foutcode wordt getoond en dat de pomp blijft lopen.


Uit een zoektocht op dit forum werd. Als je de istoring krijgt met op en neer bewegen van de deur kan het een slecht contact zijn op de sturingsmodule danwel draadbreuk onderin. I(GEEN WATER) Foutcode Ibetekent dat. Marijnen reparatie Belgie. Reparaties, montage, onderhoud en inbouw.


Boretti reparatie Belgie. Baumatic reparatie Belgie. Whiteline reparatie Belgie. Bomann reparatie Belgie. Junker reparatie Belgie. Koenic reparatie Belgie. Hoi, mijn Atag Vaatwasser maakt zijn program niet af.


Het klinkt alsof de pomp blijft draaien, en hij geeft piepen elke seconde.

Ik weet niet precies welke apparaat het is, ik kan het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.