vrijdag 12 augustus 2016

Beddengoed huren

Maak het u makkelijk en huur samen met bijvoorbeeld huurbedden ook het beddengoed. Een volledig beddengoedpakket bestaat bijvoorbeeld uit een matrashoeslaken, een helderwit laken, een dikke deken en een comfortabel . Linnenverhuur en wasserijen. Wij, als dé linnenspecialist, werken nauw samen met wasserijen in Nederland en België.


Wij hebben ruim jaar ervaring met wasserijen, waardoor we weten dat er in kwaliteit en service veel verschil is. Omdat het hoge niveau van onze kwaliteit en service mede wordt bepaald door de .

Dit scheelt weer aan bagage! De voordelen op een rijtje: Hagatex biedt het grootste assortiment linnenverhuur. De pakketten worden naar uw wens verpakt en gesorteerd aangeleverd in elk gewenst aantal.


Heeft u vragen over onze huurbedden of het linnenpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u bij het bed ook het beddengoed huren ? Het bedje is voorzien van beddengoed.


In dit geval adviseren wij aan de gasten , om . Bedlinnen en badlinnen huren bij uw vakantiehuis in de Belgische Ardennen.

Fris schoon bedlinnen staat al klaar bij je vakantieadres. Verhuur badlinnen, tafellinnen en bedlinnen. Huur bedlinnen of strandlakens voor meer gemak tijdens uw campingvakantie bij Canvas Holidays. Bij VisitVlieland kunt u online al uw linnen bestellen.


De linnenverhuur van Vlieland bezorgt over geheel Vlieland. In het duin, dorp en natuurlijk op Camping Stortemelk. Wij bezorgen de linnen op dag van aankomst bij uw accommodatie. NV Dekeukelaere biedt een volledig platgoedverhuurpakket aan : bedlinnen ( lakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, … enz.) badstof (badlakens, handdoeken, gastendoekjes, badmatten, kamerjassen, … enz.) tafellinnen ( tafellakens, tafellopers en servietten).


Samen met de klant wordt het pakket linnen samengesteld. Het voordeel van huren ? Dat dat u tegen een minimale investering beschikt over het bedlinnen. U betaalt een vast bedrag per maand.


U kunt bedlinnen bij ons kopen óf huren. We houden uw linnengoed keurig schoon en in goede, representatieve conditie. Extra badlinnen houden we in voorraad.


Goed om te weten: u zit . Beddengoed (lakens, kussenslopen etc.) Tafellakens, servetten en placements . Wintax heeft een uitgebreid aanbod linnen in.

Laat uw zwaarste koffer thuis. Liever zo min mogelijk bagage? Gebruik dan onze linnengoedverhuurservice.


Lavanderia alla Torre, onze wasserij, verhuurt beddengoed , handdoeken en dekens voor het verblijf in de wooneenheden en reinigt en droogt tegen betaling uw kleding: Huur (voorbeelden van prijzen):.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.