dinsdag 9 augustus 2016

Miele condensdroger aansluiten op afvoer

Vervang eenvoudig de afvoerslang van je droger zelf met onze handige Praxis instructievideo. Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u de afvoerslang van uw Samsung. Een wasdroger kan je ook aansluiten op de afvoer , in plaats van gebruik te maken van de condenswaterbak. De droger mag alleen dan worden gebruikt, wanneer de lucht die tij- dens het droogproces vrijkomt naar buiten wordt afgevoer en wel door. Achterop de Miele condensdroger T495C zit een aansluiting voor een afvoerslang om het water weg te laten pompen in de afvoer ipv de condenswaterbak.


Afvoerdroger op riolering aansluiten. De handleiding van de droger rept met geen woord over aansluiten op een afvoer. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt. Defecte onderdelen mogen alleen door originele Miele - onderdelen.


U kunt voor het condenswater een externe afvoer aansluiten , bijv. Spring naar Aansluiting op waterafvoer - Deze bak moet na elke droogbeurt geleegd worden, tenzij de droger is aangesloten op een waterafvoer. Dit kan bij de meeste drogers, bij een aantal wordt hiervoor een slang bijgeleverd.


Miele condensdroger aansluiten op afvoer

Voor het afvoeren van water kan de droger worden aangesloten op de sifon van de . Bent u op zoek naar een luchtafvoerdroger met een slang naar buiten? Dit is een wasdroger die gebruik maakt van een slang waarmee deze de gebruikte warme lucht met de waterdamp kan afvoeren. Modellen kunnen gebruik maken van een afvoerbuis of van een slang. In dit geval kiest u dus voor een model met een . Alle Wasdroger onderdelen voor alle merken en mits op voorraa morgen in huis.


Alle onderdelen voor uw wasdroger zijn te leveren! Bijna alle grote en minder grote merken leverbaar! Groot assortiment, scherp geprijs veilige betaling en een snelle levering! De slang van een lucht afvoer mag NIET versmald worden omdat hij dan z. Miele geurflacon AQUA voor uw Miele -wasdroger.


Miele condensdroger aansluiten op afvoer

Plaats deze trillingsmat onder uw wasmachine of droger en deze zal niet meer verschuiven en of trillen. Met deze speciale meter lange afvoerslang kunt u uw Siemens condensdroger aansluiten op de waterafvoer. Omdat de machines naast elkaar in de keuken komen te staan zonder aansluiting op buiten zitten wij vast aan een condensdroger. Een aansluiting op de afvoer is aanwezig, tevens een speciaal sifon dat het water geluid (bubbelen) tegen gaat.


Hiermee hoeft u het reservoir waar het water normaliter in komt niet meer handmatig te legen. Hulp nodig na domme actie! Slang achter los maken en in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.