dinsdag 30 augustus 2016

Theeglazen graveren

Een glas graveren voor de echte theeleut. Een origineel bedankje of cadeautje voor de echte theeleut? Geef een persoonlijk theeglas met naam of een leuke tekst.


Theeglazen graveren

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Hieronder staan de koffie-en theeglazen die op voorraad zijn. Leveringen in overleg, binnen een paar dagen is mogelijk.


Het bestand met de gewenste gravering en eventuele uitleg graag . Bent u op zoek naar een origineel kado voor de echte theeleut? Laat dan een theeglas naar wens graveren. Wij graveren door middel van een laser graveertechniek. Twee mooie stevige theeglazen die stoot en krasvast zijn.


Theeglazen graveren

Laat een prachtig theeglas graveren met je eigen tekst! Een theeglas is een uniek cadeau voor vele gelegenheden. Ook als set van verkrijgbaar. Op zoek naar een bijzonder leuk geschenk? Verras mama, papa, juf of meester met een gepersonaliseerd theeglas.


Laat het theeglas graveren met naam of tekst. Theeglazen graveren met naam, datum, tekst of logo. Het theeglas is verpakt in een cadeauverpakking. Wil je theeglazen bedrukken met jouw logo?


Theeglazen graveren

Dat is al mogelijk vanaf per stuk bij 1stuks. Ben je benieuwd of de bedrukte theeglazen ook geschikt zijn voor de vaatwasser? Het graveren van theeglazen is erg leuk voor op feestjes en ideaal als cadeau! De levertijd van de gegraveerde thee. Goedkoop theeglazen graveren ? Deze theeglazen kunnen wij graveren met jouw opdruk!


Zoals theeglazen met naam, tekst of logo. Koop online de beste merken voor de laagste prijs! Mooi dunwandig, maar sterk theeglas , gegraveerd een mooi kado voor de echte thee-liefhebber, liefhebster. Oma theeglazen graveren - set van 2. Verras jouw omaatje met een prachtige set gegraveerde theeglazen.


Helemaal uniek en persoonlijk met naam en mooi design. Dubbelwandig Glas Cl (Transparant). Eva Solo Glazenset 3ml (8-delig).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.