maandag 3 oktober 2016

Charcuterie soorten

Charcuterie online bestellen bij Millevaches betekent kiezen uit meer dan 1soorten charcuterie waarvan een groot deel eigen maak is met vlees van eigen wei zoals – gerookte of gekookte – hammen. U herkent ze makkelijk aan de namen van de runder- en varkensrassen die op onze boerderij goed leven tot hun tijd is . Franse charcuterie rillettes worsten. In sommige landen, zoals Frankrijk, zijn er nog gespecialiseerde slagers die onder de naam charcuterie opereren.


Gedroogde worst bestaat in alle soorten en maten. Zij verkopen alleen vleeswaren, worsten, andere luxueuze soorten beleg en pasteitjes en verkopen geen vlees als biefstuk , karbonade, gehakt enz.

In België wordt naast vleeswaren ook de term charcuterie. Het vlees wat wordt gebruikt bestaat uit verschillende soorten varkensvlees en dit wordt op smaak gebracht met peper, zout, afhankelijk van de regiodiverse kruiden en vaak ook rode of witte wijn. Daarna wordt het vlees in een omhulsel van varkensvlees gestopt en wederom afhankelijk van de regio gedroog gekookt, . Van Engelandt is uw groothandel in charcuterie.


Bij ons vindt u allerlei soorten charcuterie geschikt voor horeca en slagers. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten fijne vleeswaren die bij al uw klanten ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. De standaardproducten die in elke goede charcuterie in Frankrijk te verkrijgen zijn, zijn onder andere: rillettes, confit de canar foie gras, vele soorten jambon ( ham), allerlei soorten paté, saucisse a cuire (kookworst), cervelas, boudin noir ( bloedworst), andouillette (worst van ingewanden), terrine de . Je leest meer over onder andere: pekelvlees, . Hoewel je met de bovenstaande magere vleeswaren vrijwel automatisch beter uit bent dan met vette soorten als bacon of salami, is het desalniettemin verstandig om altijd goed naar de ingrediënten te blijven kijken.

Sommige producten worden namelijk relatief veel bewerkt in het proces tussen dier en . De oorsprong van deze salami- soort ligt in Westfalen, net over de grens met Duitsland. Afgevuld in een geplakte natuurdam. Heerlijk gerookt met speciale houtsoorten. Zuiver van vlees en een fijne korrel.


Dat gegeven was voor Jane Grigson aanleiding om over charcuterie en de veelzijdigheid ervan te schrijven. KaasCo biedt een ruime en smaakvolle selectie van de beste mediterrane charcuterie. Wil je op een warme zomeravond een keer iets anders dan een barbecue? Maak dan eens een zomerse charcuterie.


De eisen die wij aan onze vleeswaren stellen, zijn zeer hoog en dat proeft u. Bovendien snijden wij de vleeswaren . Wij hebben ons assortiment vleeswaren geselecteerd uit de beste soorten uit verschillende landen. We verkopen een grote verscheidenheid aan: Hamsoorten: Overal ter wereld worden hammen geproduceerd. Gekookt, gerookt of gedroogd. Oorspronkelijk was het . Wat bij niet veel bakkers het geval is, verkopen wij ook een uitgestrekt assortiment aan beleg en charcuterie. Wij bieden verschillende soorten van vlees aan maar ook verschillende salades.


Alle soorten van vlees, kopen wij aan bij Cocks Vleeswaren.

Dit gaat van frikadellenkoek, naar blokpaté en salami. Assiette Anglaise of Charcuterie Diverse soorten koude vleeswaren. Bifteck Biefstuk, saignant is nog bijna rauw, bien cuit betekent doorbakken, a point is ertussenin. Brochette Metalen pen met diverse soorten vlees en groenten, meestal gegrild.


Cassoulet Stoofpot met witte bonen. Choucroute garnie Een specialiteit uit de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.