donderdag 27 oktober 2016

Miele condensdroger tda 150 c

Miele condensdroger tda 150 c

Dit model maakt niet zoveel lawaai en geeft een weergave van de resterende tijd. Zodra een programma is afgelopen klinkt er een geluidssignaal, ook wordt aangegeven wanneer de filters schoongemaakt moeten worden. NBatsSensoren die meten hoe droog de was.


Miele condensdroger tda 150 c

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Miele TDA 1C - Overzicht. Na een jaar sukkelen met een Beko warmtepompdroger weer terug bij het vertrouwde merk. Prima resultaten EN veel mogelijkheden. Elk programma doet wat het moet doen.


Of het nu gaat om gladstrijken, strijkdroog of kastdroog. T Classic- condensdroger. FragranceDos voor langdurig fris ruikend wasgoed voor een gunstige instapprijs. Dit regelt de droger doord. Specificaties, Condensdroger met 7kg laadvermogen - Bekijk alle specificaties.


Prijs en karakteristieken MIELE TDA - 1- C. Koop uw MIELE TDA - 1- C aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden Borre. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dan stopt de condensdroger automatisch met drogen. De antikreukfase houdt je kleding tot uur in beweging,. Pluspunt: minder gekreukt.


Minpunt: bij niet aansluiten op de afvoer, altijd eraan denken waterbak te legen. Het Perfect Dry-systeem houdt je kleding tijdens het drogen namelijk nauwlettend in de gaten. Wat een verademing is deze droger. Het droogproces stopt direct als je kleding droog is. Dit zorgt ervoor dat je kleding er langer als nieuw uitziet en voorkomt dat het onnodig slijt.


Miele condensdroger tda 150 c

Dankzij de antikreukfunctie komt het wasgoed minder gekreukt uit de roestvrijstalen trommel. De vochtsensoren stoppen automatisch de droogcyclus als er genoeg vocht uit het wasgoed is verdwenen. Betaling: Ideal, creditcard of onder rembours. Deze zeer stille droger (dB) heeft een geïntegreerde condenswaterafvoer, u hoeft het condenswaterreservoir nooit meer te legen.


Als u toch geen gebruik maakt van de geïntegreerde condenswaterafvoer . Coolblue: alles voor een glimlach. Nauwkeurig drogen van alle textielsoorten Perfect Dry: Altijd perfect gedroogd Perfect Dry herkent de hardheid van het water en stemt de programmati.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.