woensdag 2 november 2016

Lc98be542 handleiding

Lc98be542 handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De wandschouwkap met hoge afzuigcapaciteit: perfect voor aan de keukenmuur. Het bekijken en downloaden van deze Afzuigkap handleiding is geheel gratis. Dit toestel is alleen bestemd voor huishoudelijk gebruik en de huiselijke omgeving. Het apparaat is niet voor buitengebruik bestemd.


Zorg ervoor dat het toestel altijd onder toezicht wordt gebruikt. De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuist gebruik of onjuiste bediening. Dit apparaat is bestemd voor . Zo weet je zeker dat je afzuigkap altijd optimaal blijft functioneren. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer?


Schaf dan de benodigde recirculatieset aan. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan. LC98BE5handleiding (86KB) . Diameter luchtafvoeraansluiting Ø 1mm of 1mm. Speciaal ophangsysteem voor snelle montage. Schachtverlenging mogelijk.


Voor recirculatie is een koolfilter startset of een cleanAir koolfilter unit (optioneel accessoire) nodig. Daarnaast pas je met de dimfunctie de led-verlichting eenvoudig aan op jouw wensen. Maar deze wandschouwkap is niet alleen opvallend van buiten.


En na dit, dit is de eerste indruk. De handleiding is in het Duits. Klik hier voor de beste. Siemens Afzuigkap Manual. BOSCH DHU 6U Bij Vanden Borre: Gemakkelijk Vergelijken.


Kan onder een kast of direct aan de muur gemonteerd (incluis montage-sjabloon en handleiding ). U kunt zelfs meldingen ontvangen. Bosch DWK098EWandschouwkap cm. Ontwikkeling van energieverbruik bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.