dinsdag 17 januari 2017

Atag magna kookplaat

Sommige koks kunnen niet kiezen en willen het allemaal, het liefst in één keer. Krachtig wokken op de Fusion Volcano wokbrander, koken op inductie kookzones en grillen op twee Bridge Induction kookzones tegelijk . Perfectie over de volle breedte. Natuurlijk, elk onderdeel van een goede keuken telt.


Maar het draait om de kookplaat.

De plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, technieken en recepten. Daarom geven we u juist hier de ruimte. Een beetje kok werkt tenslotte . Zoeken op: atag magna kookplaat - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


Ontdek hier de voordelen van de MAGNA pan space. Deze kookplaat heeft een logische indeling. Bekijk hier de unieke kenmerken van de MAGNA gaskookplaat van ATAG uitgevoerd in hoogwaardig RVS.

Uitvoering: Matzwartglas met geborsteld patroon. Gas-op-glas MAGNA design kookplaat. Vitro-keramisch glas (kras- en slijtvast) met RVS zijprofielen.


Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner. Een van de lijnen van ATAG is MAGNA. Het is een geavanceerde ATAG kookplaat , gemaakt van hoogwaardige materialen en branders. De fabrikant wil met deze lijn een hoogwaardige detaillering laten zien. Dit is terug te zien in het materiaal en de uitstraling ervan.


Er is gebruik gemaakt van keramisch glas en RVS. Hallo, wij verkopen een gloednieuw Atag 5-pits gas op glas kookplaat met wokbrander in verpakking. Dit is een Atag Magna kookplaat met vitro keramisch glas.


Wegens wijziging keuken, nooit gebruikt. Leest u aub de hele advertentie door? Voor meer (inbouw)apparatuur zie alle advertenties nieuwe atag inbouw inductie kookplaat , zones,. Veel goedkoper ivm klein krasje op de plaat, zie foto.


Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct.

Halllo allemaal,Bij onze nieuwe keuken zoeken we apparatuur en nu kwam ik de magna lijn van Atag tegen die ik erg mooi vind. Kan iemand iets vertellen over de gebruiks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.