maandag 16 januari 2017

Hittebestendige handschoen stijltang

Met de ISO Professional Hittebestendige handschoen gebruik je je stijltang voortaan met een iets veiliger gevoel. Door de handschoen namelijk te gebruiken tijdens het gebruik van je stijltang of krultang voorkom je dat je je vingers per ongeluk brand aan de hete platen. José Eber Hittebestendige Handschoen. Remington CiPearl kegelvormige krultang - Krultang.


Wij hebben namelijk verschillende soorten hittebestendige opberghoezen voor jouw krultang of stijltang.

Zo kun jij altijd jouw haarstyler opbergen, ook als deze nog niet helemaal afgekoeld is. Maar wij hebben ook andere haarstyler accessoires in ons assortiment. Misschien vind jij een opberghoes niet zo ideaal, maar heb . Deze zwarte hittebestendige handschoen van Max Pro is ideaal bij het gebruik van een krultang zonder klem. Daarnaast kun je de handschoen ook bij andere hete stylingtools gebruiken, zoals een Curling Iron of een Stijltang. Voor goede bescherming van uw handen tijdens het stijlen of krullen van je haar is de warmtebestendige handschoen een must.


De handschoen kan temperaturen tot 200ºC kort verdragen en daarmee beschermt het je . Die koop je in iedere winkel in huishoudelijke artikelen, nl ovenwanten of -handschoenen.

Koop Hittebestendige Handschoenen Voor Stijltangen van Betrouwbare Chinese Hittebestendige Handschoenen Voor Stijltangen leveranciers. Online Get Best Hittebestendige Handschoenen Voor Stijltangen You Need from Aliexpress. A Leading Online Retailer! Online Krijg De Beste Hittebestendige Handschoenen Curling Wands Je Nodig Hebt Van Aliexpress.


Com, Een Toonaangevende Online Retailer! Warmtebestendige handschoen voor extra veilig gebruik van je ISO Professional Hot Tools. Adviesprijs van € bij ons voor € 95!


Bestel Max Pro Hittebestendige Handschoen Zwart direct mee bij je krultang. Voorkomt brandwonden bij het omwikkelen van het haar. Dankzij onze hittebestendige handschoen kunt u veilig uw haar krullen.


De must have voor iedereen met een Max Pro krul of stijltang ! Gebruik altijd een hittebestendige handschoen als je deze in de buurt hebt. De stylingtool is zeer heet en kan brandwonden veroorzaken. Raak het verwarmde element niet aan terwijl de stylingtool is aangesloten.


Stop wanneer je je verbrandt direct met . Keratin Complex hittebestendig handschoenen , is een hittebestendig handschoen ideaal is bij het gebruik van een stijltang of een krultang en zorgt er voor dat je handen niet verbrand.

Tevens is de hittebestendige handschoen gemakkelijk zowel links als rechts te . Max Pro Evolution Stijltang bestel je voordelig op Haarspullen. Gebruik daarom een hittebestendige handschoen bij het stijlen, zo voorkom je brandwonden en kun je comfortabel je gewenste look aanbrengen ! Een professionele stijltang die de nieuwste technologieën gebruikt om je haar te verjongen en te herstellen tijdens het stijlen! Via de volgende link kunt u de handleiding downloaden. De Max Pro Steam is de stoom stijltang van het moment. Of u hem nu gebruikt in de kapsalon of thuis u zult het verschil merken en verstelt staan van zijn lichte gewicht.


MAX PRO HITTEBESTENDIGE HANDSCHOEN. Deze professionele hittebestendige handschoen beschermt uw handen tegen de hitte van stijltangen , krultangen en andere apparaten. Deze glove geeft tegelijkertijd genoeg bewegingsruimte aan de vingers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.