vrijdag 13 januari 2017

Beeldscherm verhoger

Beeldschermverhoger voor meer comfort en een betere werkhouding. Zit u veel achter de computer? Maar zit uw monitor niet op de juiste hoogte? Dan is een monitorverhoger van WOLFF MOUNT de oplossing.


Een verkeerde houding kan zorgen voor verschillende klachten. Beelscherm verhoger monitor verhoger TV verhoger.

Een voordeel is dat het toetsenbor de muis en andere kantoor materialen kunnen worden geïntegreerd om ruimte te besparen onder het beeldscherm , waardoor je extra werkruimte creëert. Bent u op zoek naar een beeldschermverhoger ? Bestel nu bij Easy-Ergonomics of vraag een gratis proefplaatsing aan! Vind beeldscherm verhoger op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Monitorplateau Quantore Riser 30kg antracietDetailsQuantore monitorstandaardPlaatst de monitor op een comfortabele hoogte en voorkomt nekklachten.


Ondersteunt monitoren tot maximaal 30kg. Maximaal 12cm in hoogte verstelbaar.

Bergruimte aan onderzijde voor laptop of toetsenbord. SpecificatiesLengte: 347 . Alle Quantore beeldschermverhoger C1artikelen bij DSN waaronder monitorstandaard Quantore 30kg zwart. Maak dan gebruik van een monitorstandaar ook wel bekend als beeldschermverhoger of flatscreenstandaard. In de webshop van Goedkoopste- Kantoorartikelen.


U vindt in het assortiment vaste werkstations die functioneren als . Met de juiste werkhouding zul je minder ongemak ervaren aan de nek en schouders en reduceer je de belasting van de ogen. Door de handige USB aansluitingen in de beeldschermverhoging kun je ook meteen andere apparaten op de standaard aansluiten. Ergonomische beeldschermverhoger , in hoogte verstelbaar, standen. Zorgt voor opbergruimte onder het scherm.


Apparaat met geïntegreerde bekabeling. Bijzonder stabiele steun. Geschikt voor platte schermen en CRT-monitors. Deze beeldschermverhoger is geschik om een computerbeeldscherm op te plaatsen.


Standaard voorzien van een opberglade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.