vrijdag 13 januari 2017

Houtkachels duitsland kopen

Wilt u zekerheid en duidelijkheid? Koop uw houtkachel in Duitsland. Al jaren geldt hier zeer strenge wet- en regelgeving voor houtkachels. Duitse Houtkachel Een Duitse houtkachel staat voor degelijkhei kwaliteit en milieuvriendelijkheid.


Houtkachels duitsland kopen

Het accent ligt bij Duitse houtkachels op een superieur afwerkingsniveau en een hoog rendement. De verbrandingstechnieken worden jaar in jaar uit verbeterd om tot een kachel te komen die zo min mogelijk uitstoot van . Wij leveren onze kachels direct vanuit onze exclusieve kachelstudio in Duitsland. Wij, firma Olijve, hebben een uitgebreide keus uit veel modellen en types pelletkachels. Van groot tot klein, Olijve heeft zeker een pelletkachel of pellet-cv voor u. Kom eens langs en laat u eerlijk informeren over onze heerlijke pellet kachels.


Fireplace kachels worden in Duitsland ontwikkeld met de modernste productiemethoden. De houtkachels worden uit hoogwaardig staal vervaardigd vanuit eigen fabriek in Hongarije. Andere combinaties van de kachels zijn staal en zandsteen of staal en . Schmid is een nog relatief onbekend Duits houtkachel merk. Ze produceren mooie inbouw kachels met zowel tweezijdig als driezijdig of front zicht.


Houtkachels duitsland kopen

Ons assortiment houtkachels bestaat uit merken die weten wat stoken op hout is omdat in deze landen ( Duitsland , Oostenrijk, Denemarken ect) het de normaalste . Er gaat niks boven het vlammenspel van een houtkachel en de geur van echt houtvuur. Bekijk onze sfeervolle (goedkope) houtkachels online of laat u adviseren in onze showroom. En ook in de kacheltest overtuigt Hase: houtkachels heeft de Duitse Stiftung Warentest door en door getest in een uitgebreide test. De Hase- kachel Jena heeft de test meesterlijk doorstaan: als testwinnaar – beoordeeld met het hoogste cijfer.


Jena kon in de test van de kachels punten scoren met beste energie- efficiëntie . Kachels van Hase zijn duurzame designkachels van Duitse kwaliteit met een zeer geavanceerde verbranding, die voldoet aan de strengste emissie-eisen in Duitsland en Zwitserland. Sommige modellen worden ook uitgevoerd met speksteen- of keramiekbekleding in verschillende kleuren. Tijdens de test blijken veel kachels stinkende drekverspreiders te zijn.


Goede kachels zijn niet goedkoop. Pelletkachels zijn schoner dan houtkachels. Daar kun je een houtkachel kopen met een vermogen van 12KW voor een prijs die minstens vijf keer lager ligt dan een gelijkaardige kachel uit een. Duitse tegelkachels - Q- kachelS de grootste specialist in Nederland als het om tegelkachels gaat. Wat zijn jullie ervaringen en gedachte.


Weet niet waar je zit, maar een ritje Duitsland kan voordelig zijn, daar is meer keus en zijn de prijzen lager. Steeds meer mensen kopen een houtkachel. Als je een houtkachel gaat kopen is het belangrijk om te weten of het voor de gezelligheid is of als verwarmingsbron dient.


Houtkachels duitsland kopen

De normen voor houtkachels in Nederland zijn veel minder streng dan bijvoorbeeld in België, Duitsland en de Scandinavische landen. U kunt bij ons zeer voordelig een houtkachel rechtstreeks uit Duitsland kopen. De BImSchV (Bundesimmissionsschutzverordnung) staat voor het besluit luchtverontreiniging o. U vindt in onze showroom een uitgebreide collectie houtkachels , inbouwhaarden, speksteenhaarden, en gashaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.