woensdag 25 januari 2017

Funda voorschoten

Bekijk alle huizen te koop in Voorschoten op funda. Bedrijfsruimte te huur Het betreft een bedrijfsruimte op een representatieve locatie in Voorschoten , vlakbij Leiden. Ligging De bedrijfsruimte bevindt zich in een losstaand gebouw, op de 2e etage, fraai gelegen in het park Ter Wadding.


In het pand zijn het Cardiologie Centrum Voorschoten en Stichting MS . Treubstraat Ruime centraal gelegen winkel of kantoor ruimte van ca. Gelegen hartje centrum van Voorschoten tussen het Treubplein en de Voorstraat. Het onroerend goed is voorheen gebruikt als praktijkruimte voor een Orthodontist maar heeft ook als kledingwinkel gediend. Een woning kopen in Voorschoten begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen.


Jan Van Galenlaan Voorschoten , Voorschoten , € 245. Prins Mauritslaan Voorschoten , Voorschoten , € 244. Anthonie Van Dijcklaan Voorschoten , Voorschoten , € 240.


Brunita J Gemmekelaan 7 . Voorschoten , Leidseweg 5Keurig onderhouden jaren woning, type twee- onder-een kap met eigen parkeerplaats, zeer ruime garage en fraai aangelegde diepe achtertuin met zonneterras, berging, vijver en vrij uitzicht. Uitstekend onderhouden rustig gelegen ruim 30-er jaren stijl tussenherenhuis met slaapkamers, luxe keuken en luxe badkamer. Een riante maatvoering ( basismaat 0x15) en ankerloze spouwmuren met. In de gewilde wijk de Lanen in Leidschenveen, direct aan een grote waterpartij, op de 2e verdieping gelegen vierkamerappartement.


Dit lichte, luxe en energie zuinige appartement, (energielabel A) heef. Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Een emotionele gebeurtenis, financiële zorgen of praktische bezwaren kunnen hiervan de reden zijn. Klaver Makelaardij verzorgt dan een zogeheten stille verkoop van uw woning. Geen bord in de tuin, geen plaatsing op funda.


Funda voorschoten

Woning huren in Voorschoten ? Aangrenzende gemeentes van Leiden zijn onder andere Katwijk, Wassenaar en Voorschoten. Daarnaast beschikt Leiden over goede treinverbindingen richting Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Leiden is een stad met een grote geschiedenis, het herbergt een groot aantal belangrijke musea. De Universiteit Leiden heeft . Pieter vander Goude priester, Canonic opt Hof inden Hage, ende Cureyt van Voorschoten , gedaen den laetsten Januarij, vijftien -hondert en drientwintich.


Dat ic insgelijx de eerste drie gedructe copien, te weten , vande funda , ge en tie, vande Bisschoplijcke confirmatie, ende vande ordonnantie, alles hier boven, opten . Wanneer u een huis wilt kopen in Voorburg, Voorschoten of Leidschendam, zult u de hulp in moeten schakelen van een professionele makelaar. Hogenboom Makelaars is u graag van dienst. Wij zijn NVM-makelaar, wat aantoont dat wij in staat zijn u op deskundige, eerlijke en onafhankelijke wijze van dienst te zijn. Uw NVM- aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tij geld en zorgen.


Funda voorschoten

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda. Koopwoningen Voorschoten - Appartementen te koop in. Voorschoten Leidseweg 227: Dit huis met veel grond is neutraal geprijsd versus andere huizen met veel grond in de buurt.


De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur. Porrò adservatum fuit hactenus in praefato monasterio Hubergensi miraculo- fum plané. Woonhuis te koop: € 995. Het adres van deze woning is Hella S. Haassehof te Voorschoten.


Funda voorschoten

Het pand heeft een oppervlakte van 238m² en een perceeloppervlakte van 488m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 1. House for sale: Sixlaan 7 Voorschoten Situated in a quiet cul-de- sac, bedroom family house located close to the British School, train station and the village centre. Maassluise Courant week - as PDF File (.pdf) or read online for free.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.