dinsdag 20 februari 2018

Magic mok hema

Deze grote mok met groene strepen en tekstprint is perfect voor je koffie, thee, melk of je warme chocolademelk! Een magische mok van uw speciaalste foto laten maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het kan in een paar stappen.


Magic mok hema

Maak nu uw persoonlijke magische mok ! Magic mok met foto - foto verschijnt zodra de mok gevuld is met warme drank. Maak de magic mok op met je mooiste foto of tekst en laat jouw ontwerp langzaam tevoorschijn komen bij het inschenken van een warme drank. Zo verras je iemand pas echt! De mok is gemaakt van hoo.


Levertijd van magische mokken is slechts uur! Bestel jouw eigen gepersonaliseerde magische mok met foto en tekst. Schenk iets warms in je magische mok en zie je foto op een magische wijze verschijnen! Laat bijvoorbeeld een mok bedrukken met een grappige selfie of een mooie vakantiefoto als origineel verjaardagscadeau.


Magic mok hema

Misschien ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Op de magische mok kan je eigen foto komen. Magische mok met foto maken? De levering van de magische mok is binnen uur! HEMA fotoservice foto afdrukken.


Mok met foto bedrukken foto mokken bestellen. Wil je een mok met een portretfoto bedrukken of met een andere foto die in portretformaat moet worden gemaakt? Carla van het Deense merk Bloomingville is een deel van hun meest klassieke serie.


Magic mok hema

De Carla mok alleen is al een mooie aanvulling voor uw tafel, maar in combinatie met ander . Koop of Verkoop hema servies op Marktplaats. Telefoonhoesje Zelf Maken Hema , Telefoonhoesje Zelf Maken, Telefoonhoesje Zelf Maken Hema , Zelf. Bedrukte Babyshirt met de tekst:Ik krijg een broertje of zusje.


Hier kunt u uw eigen mok bedrukken tegen de allerlaagste prijs! Make your own magic Beker Euro 3. Notebook met steving stoffen kaft, blanco blaadjes Euro 5. De illustraties en handlettering zijn van grafisch ontwerper Audrey Victoria die de Hema collecties een vintage look geeft. Kijk online of bij de Hema bij jou in de buurt voor al het . Kies voor een kader en plaats een leuke tekst.


Je kunt ook een mok bedrukken met alleen een tekst of logo. We raden aan om de mok met de hand af te wassen. MAGIC mok Duration: 036. Via ons kunt u foto mokken bedrukken, wij hebben meerder mokken direct leverbaar. U kunt ook een mok met tekst maken.


Liever een magische mok ontwerpen? Nadat u klaar bent met het maken van uw mok, kunt u direct betalen en krijgt u de mok snel toegestuurd. Vanaf stuk bestel je hier je magische mokken!


Magic mok hema

Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Mokken bedrukken met uw log. Deze magische mok mok is zwart, maar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.