woensdag 11 januari 2017

Houtkachel installeren

In deze klusbeschrijving staan de belangrijkste aandachtspunten voor het veilig aansluiten én stoken van de houtkachel. Houtkachel installeren en aansluiten. U kunt het plaatsen van een houtkachel, pelletkachel of inbouwhaard door ons laten uitvoeren of u kunt zelf de houtkachel installeren.


Houtkachel installeren

Het installeren en aansluiten van uw houtkachel is bij uitstek een klus voor de vakman. Maar als u handig bent, kunt u het ook zelf. Wel is het heel belangrijk dat u – om veiligheids- en gezondheidsredenen – goed weet waar u op moet letten. Hier onder geven we u een overzicht van de zaken waar u in ieder geval mee . De totale kosten om een houtkachel brandend in huis te hebben staan kunnen sterk uiteen lopen.


Deze hangen af van het type houtkachel dat u kiest, de aanwezigheid van een rookkanaal en welke werkzaamheden u zelf doet. Hieronder vindt u een overzicht van wat er komt kijken bij het installeren van een houtkachel en . Een houtkachel is pure gezelligheid! Wij tonen je hoe je de installatie op jou neemt. Op deze pagina krijgt u tips voor de aansluiting of vraagt u advies aan de vakman.


Houtkachel installeren

Bij de installatie van een houtkachel op een bestaand kanaal, waar de houtkachel erin of ervoor wordt gezet, wordt in bijna alle gevallen gebruik gemaakt van een voorzetkachel met achteraansluiting. Deze manier van aansluiten zorgt ervoor dat er weinig materiaal nodig is en dat dit vaak netjes kan worden weggewerkt. Je bent van plan om een houtkachel te kopen? In dit artikel vindt je een beknopt stappenplan van wat de kosten zijn voor het installeren van een houtkachel. Uitgebreide Informatie over de plaatsing van een houtkachel in combinatie met een gemetseld kanaal.


Sommige mensen hebben twee rechterhanden en kunnen gemakkelijk de installatie van een kachel , haar schouw of rookkanaal zelf verzorgen. Voor deze mensen hebben wij een speciaal DHZ loket. Ontdek stap voor stap hoe je een houtkachel moet plaatsen en wat je nodig hebt bij de installatie. Installeren van een houtkachel.


Houtkachel installeren

Meestal is gezond verstand voldoende om er voor te zorgen dat meubels en dergelijke ver genoeg van de kachel staan. Men kan echter al snel . Van Rossum Kachels is gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van allerlei soorten houtkachels en rookkanalen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kachel en rookkanaal volgens voorschriften worden aangesloten. Het is van belang om de juiste keuze te maken bij het uitzoeken van uw kachel. Hoewel het misschien niet direct evident is, zijn er nog voldoende mensen die stoken met een houtkachel en dit om verschillende redenen. Stoken met hout is gezellig, in bepaalde gevallen ook zeer goedkoop en er zijn ook centrale verwarmingsystemen op hout.


De Hertog is gespecialiseerd in het plaatsen en van houtkachels. Overweegt u daarom een houtkachel of open haard te kopen? Neem dan nu contact met ons op! Afstand tot brandbaar materiaal.


Het is uiteraard belangrijk dat uw nieuwe houtkachel gemonteerd kan worden op de plek waar u deze graag wilt hebben. Verzeker uzelf ervan dat de placering van de houtkachel voldoet aan de nationale eisen. Zorg ervoor dat u de juiste grootte kies .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.