maandag 20 februari 2017

Appelboor schiller

Schillen, snijden en boren met deze appelschiller van GEFU. Zeer stabiel door de voet met zuignap. Steek de appel vast, draai aan de zwengel tot het einde. De ontpitte en geschilde appelspiralen eruit nemen. Ook geschikt voor aardappels.


Appelschiller - appel schiller.

De geïntegreerde zuigvoet met vastzet-hendel zorgt voor een stabiele bevestiging op nagenoeg alle gladde oppervlakten, zoals tafels, borden, etc. Met veel plezier kan nu fruit en groente in korte tijd bereid worden. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Rode appelschiller, -boor en -snijder te koop. Zuignap aan de onderkant om op het werkblad te bevestigen.


Met de appelboor en -schiller van Ototo heb je pijlsnel je appel geschild en het klokhuis verwijderd. Materiaal: roestvrij staal, PP. De lange witte schiller beschikt tevens over een appelboor.


Wilt u deze schiller met appelboor bestellen?

Deze wordt voor (excl. € verzendkosten) naar u toe verstuurd. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies. De appelboor zorgt ervoor dat je haast letterlijk in een handomdraai de appel ontdoet van het klokkenhuis.


Op deze manier hoef je je geen. RVS appelboor met kunststof heft. Met de Apple Shot appelboor van Ototo wordt het klokhuis uitboren en de appel schillen een fluitje van een cent. Naast deze tijdsbesparing, schillen de machines dunner dan een schilmes zodat er geen fruit meer verloren gaat. Perfecte staat interesse laat iets horen kijk ook nog naar mijn andere zoekertjes.


Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is. Offerte aanvragen voor grotere aantallen. Ideaal bij het bakken en inmaken! De handige zuigvoet zorgt voor stabiliteit.


Een appeltje voor de dorst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.