maandag 20 februari 2017

Krups cups ah

Bestel gemakkelijk op AH. Daarbij zijn de stijlvolle koffiemachines uitgerust met de juiste technologie om de perfecte kop koffie te zetten. Het duurde dan ook niet lang of er stond een heuse Krups Nespressomachine op mijn aanrecht.


Krups cups ah

Maar ja, dan begint het pas. Bodem van de cup laat zich maar moeizaam doorprikken. Vragen om moeilijkheden dus. Is ook weer een stuk duurder. Lekkere koffie bestellen, o. Vergelijk koffiesoorten en kies de beste aanbieding uit!


De markt voor de koffiecapsules ligt open. Je hoeft niet meer lid te zijn van de exlusieve Nespresso Club om een goede espresso te kunnen zetten. Je haalt de goedkopere, alternatieve cups gewoon bij de supermarkt of bijvoorbeeld Blokker of Hema. Nespresso capsules bij Nespresso zelf.


Krups cups ah

Bekijk ook: Top Koffiecupmachines. Je creëert de lekkerste… Meer. Let wel op dat die onofficiële cups je apparaat kunnen slopen. Nu heb ik deze nog niet getest, maar was bij die neppe van AH wel het geval. Ben benieuwd hoe t smaakt.


Het is in ieder geval goedkoper dan bij AH. We hebben de oranje Nespresso en de Oranje AH Excellent blind geproefd en wij konden geen verschil proeven. Voor de AH capsules betaal je cent per cup.


De prijs voor Nespresso cups varieert van tot cent per cup. Hierbij wil ik een klacht melden over Albert Heijn : ik ben de Perla Capsules in mijn Nespresso Citiz van Krups gaan gebruiken en binnen dagen was mijn apparaat stuk. Hij perforeert de cupjes niet meer, hij. Sommige koffiecups zijn minstens net zo lekker als de originele Nespresso capsules. Vorige week waren ze al geïntroduceerd bij ketens als Hoogvliet, Plus, Vomar en Deen.


Over enkele weken komen daar capsules met Douwe Egberts-koffie bij, ook van aluminium. Het helpt ons gaan in onze dagelijkse leven. Van 's morgens tot nacht we krijgen de geschenken van wiskunde. Machine is slechts één van die presenteert voor ons.


Krups cups ah

De Nespresso-markt was eindelijk opengebroken en naast de lekkere – maar dure en moeilijk verkrijgbare – cups van Nespresso zelf was Douwe Egberts nu ook producent van koffie . Dolce Gusto Cups Ah Wetenschap is werkzaam in onze dagelijkse leven. In onze test gebruikten we Piccolo-machines en daarbij ondervonden we geen grote problemen, al liep de machine wel langzamer door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.