woensdag 1 februari 2017

Bacardi razz cocktail recepten

Bekijk bacardi razz cocktail recepten van de beste food bloggers. De lekkerste recepten met bacardi - razz ! Een selectie van de allerlekkerste recepten met bacardi - razz. Complete recepten met bacardi - razz vind je op MijnReceptenboek. De Mojito is zo veelzijdig dat we hier weer een lekkere variant kunnen tonen.


Met frambozen en Chambord likeur.

Heb je deze cocktail gemaakt op basis van ons recept en is het goed gelukt? Deze mix smaakt precies naar een Ola Raket waterijsje. Voeg ijs toe en je hebt een raketje. De recepten zijn erg lekker!


En dat zorgt voor een subtiele frambozenrum, heerlijk om te mixen met Sprite of 7-up. Wil je deze eenvoudige cocktail een beetje opleuken, voeg er dan verse frambozen en partjes limoen aan toe. Haal de blaadjes munt van het takje en doe ze in een glas met dikke wanden.


Snij de limoen in stukken en voeg ze toe aan de munt, samen met de rietsuiker.

Stamp en wrijf alles met de houten stamper goed fijn. Voeg de frambozen toen en vul het glas met gecrushed ijs. Vul aan met 7-UP of Sprite. SMAAK Smaakexplosie van frambozen en zoete bosbessen.


Het smaakt naar framboos en is doorzichtig van kleur. Slijterij Frans Muthert. Lekkere cocktail recepten - Girlscene,rh:girlscene. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. A rum drink contributed by The Bartending School.


Dat is de Mojito, de authentieke Cubaanse cocktail. Razz Mojito een aantal . Bomb Pop Drink Recipe - for Adults. Perfect partner for fireworks on the. Last Minute Memorial Day Recipes. Neem je shaker en kneus met een vijzel de frambozen samen met de rietsuiker tot het sap goed zichtbaar is.


Doe het ijs en de overige ingredienten bij in de shaker. Doe alle ingrediënten samen met het gemalen ijs in een shaker.

Giet door een zeefje in een cocktailglas. Dien onmiddellijk op en werk eventueel af . Na het maken van je eigen cocktail kan je het resultaat zelf proeven. Erg gezellig en leerzaam. Je gaat naar huis met lekkere cocktail recepten zodat je er thuis nog eens van kan genieten.


Bacardi Classic Cocktails Mojito.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.