maandag 20 februari 2017

Bosch wasmachine aquastop in werking

Ik ben nieuw op dit forum en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Mijn wasmachine geeft de storingmelding schoonmaken van de zeven. Dit heb ik gedaan, maar kan nog. Betekent dit dat de aquastop kapot is? Wat is dit en wat houdt dit in?


Ontdek in deze video wat u kunt doen wanneer uw wasmachine een foutbericht weergeeft met de. Zorg ervoor dat de grijze toevoerslang aan de achterkant van de wasmachine niet geknikt of bekneld is. Filter in de watertoevoerslang is vies. Is dit het geval dan is er onvoldoende waterdruk. Het filter kan verstopt raken door kalkaanslag.


Je kan een keer wassen zonder het filter. De waterstop is in werking getreden, waarschijnlijk door een lekkage. Dit kan duiden op water in de bodemplaat, wegens ondichtheid van het apparaat.


Bosch wasmachine aquastop in werking

Volgens de handleiding moet u waarschijnlijk de servicedienst inschakelen. Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Typisch gebruik in het huishouden is als extra afsluiter op een toevoerleiding voor een wasmachine of afwasmachine om waterschade door overstromingen bij een lekkende . Eenvoudig een Wasmachine met aquastop kiezen op basis van uw wensen?


Zoek en vergelijk eenvoudig de verschillende modellen met elkaar. De Schouw Witgoe al jaar sterk in prijs, sterk in service. Bosch Foutcode F1 Defecte spoelsensor. Als de Aquastop in werking treed gaat de rest ook niet werken, ook niet als je de Aquastop er tussen uit haald.


Bosch wasmachine aquastop in werking

E23: lekkage geconstateer hierdoor is de aquastop in werking getreden. Een aquastop wasmachine heeft een waterbeveiliging waarmee u verzekerd bent van een veilige werking. Er zijn verschillende soorten waterbeveiliging: van alleen een slang-beveiliging tot een volledige 1 beveiliging. Deze laatste optie verdiept de voorkeur en heeft een vlotter beveiliging op de bodem van de . Een kapotte watertoevoer van een wasmachine die op zolder staat, kan een ware nachtmerrie zijn. Water dat door plafond of langs de trap naar beneden stroomt.


Gelukkig zijn er verschillende waterbeveiligingen, zoals een lekbak voor je wasmachine , het waterslot of een aquastop die helpen om . Bescherm je huis tegen wateroverlast met de Wpro Aquastop voor wasmachines en vaatwassers. De stop monteer je eenvoudig tussen de kraan en de toevoerslang. Hij blokkeert de watertoevoer wanneer de hoeveelheid water te groot wordt.


Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.