vrijdag 3 februari 2017

Fitnessbal 65 cm

Jouw balans, coördinatie en kracht verbeteren? Het kan allemaal met deze opblaasbare Tunturi fitnessbal. De Universele gymballen komen uit de nieuwe generatie professionele fitnessballen.


Er zijn diverse afmetingen te verkrijgen, . De Athletic Gym Ball is een grote trainingsbal met een diameter van centimeter waarop je allerlei oefeningen kunt doen.

Coolblue: alles voor een glimlach. Met deze bal haal je nog meer uit je aerobics-, yoga- of pilates-training. Je kunt hem ook gebruiken om je balans en evenwichtsgevoel te verbeteren.


Je core wordt sterker dan ooit! Vandaag bestel morgen. U bepaalt met fitnessballen namelijk zelf welke spieren u wilt trainen en hoe intensief u traint.


De extra stevige fitness bal voor intensief gebruik.

Deze opblaasbare gymbal heeft een diameter van centimeter en wordt geleverd met een pomp. De Avento fitnessbal 65cm roze versterkt de spieren van alle delen in het lichaam zonder de gewrichten te belasten. Dit model helpt de lichaamsbalans en coördinatie ontwikkelen. Koop de fitnessballen van Matchu Sports online. De gymnastiekbal kunt u ook . Koop online bij Disporta de Matchu Sports fitnessbal.


Optimale veiligheid met Anti Burst materiaal tot 1kg. Gymbal zitbal voor fitness en pilates cm. Ontworpen voor: pilates, revalidatie en stretching. Zorg goed voor jezelf met dit makkelijke en leuke accessoire. Deze gymballen zijn altijd voldoende op voorraa . De Tunturi fitnessbal is de opvolger van de Bremshey gymbal.


Verbeter je houding, je flexibiliteit, je kracht en je balans! De bal kan tot 3kg dragen. De NBF bal is vrij van phthalets , 1 pvc, latex vrij, anti burst.

Kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap om comfortabel te . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Gymstick Fitnessbal cm. Geschikt voor een gebruiker met een lichaamslengte van ca. De classic gymbal is de klassieke zitbal voor alle toepassingen bij therapie, gymnastiek, sport, en te gebruiken als zitbal. Classic gymballen bestel je bij Alprovi.


Deze fitnessbal is ideaal voor sit-ups, rug-oefeningen en algemene fitnesstrainingen. Ook is hij ideaal om de stabiliteit van romp te vergroten en om verschillende aerobics- en fysiotherapie-oefeningen uit te voeren. Specificaties: Kleur: zwart. Materiaal: PVC Geslacht: unisex.


Een fitnessbal van 65cm koopt u eenvoudig en snel online bij deFysiomarkt. Met deze gymbal kun je thuis een extra dimensie geven aan oefeningen als push -ups en crunches. Een gymbal kan je ook ondersteunen als je na een blessure je training weer oppakt.


Deze bal heeft een omtrek van centimeter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.