dinsdag 21 februari 2017

Kinderfeestje in sliedrecht

Voor kinderfeestjes buiten Sliedrecht vragen wij een reiskostenvergoeding van € per kilometer met een maximale afstand van 20km buiten Sliedrecht. Woont u verder weg en wilt u toch een kinderfeestje aanvragen neem dan even contact op via ons contactformulier). Ben je enthousiast en wil je ons graag op je feest . Mocht je liever thuis geen troep hebben, dan kom je gezellig naar het Krea Lokaal in Sliedrecht. De kinderfeestjes en workshops zijn uit te breiden met onbeperkt poffertjes of broodje(s) .

In de gezelligste sportschool van Sliedrecht kan je ook terecht voor een onvergetelijk kinderfeestje. Op zoek naar een geweldig kinderfeest ? Kinderfeest heeft de mooiste kinderfeesten op een rij, plaats direct een optie op meerdere artiesten! Mijn streven blijft om gevarieerde workshops voor jong en oud aan te bieden. Voor en door amateurs: kook workshops, bloemschikken, taarten maken, etagère maken…. Het aanbod zal regelmatig veranderen.


Voor kinderen is er een kookcursus, diverse soorten kinderfeestjes met vooral veel knutselen . Er is weer een nieuw kinderfeestje bij: ~ BONBONS MAKEN ~ Natuurlijk werken we met alleen de beste chocolade: Callebaut!

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Je kinderfeestje kun je bij Monkey Town Sliedrecht vieren met je vriendjes . Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, . Je feestje in het Nationaal Baggermuseum.


Wisten jullie dat heel veel kinderen hun verjaardag in het Baggermuseum vieren? We hebben veel leuke dingen om je verjaardagsfeestje met vrienden en vriendinnen tot een echt succes te maken. Je krijgt een rondleiding met allemaal leuke verhalen langs veel . JN Ammerzoden Plan een route naar Ravotten of kinderfeestje bij Hoppies. Zaterdagmiddag en het is.


Burgemeester Feitsmapark Sliedrecht. Uniek survival kinderfeestje in de Biesbosch. We beginnen met camouflagekleuren schminken zodat je zeker bij het lasergame goed kan verstoppen. Lekker klimmen in onze touwbanen tussen de bomen.


Wie weet het hele survival parcours te volbrengen en verdient de meeste bonuspunten? Zwembad Zed en Sop zwemles.

Zwemmen Kinderfeestjes Binnensporten Escaperoom OpeningstijdenTarievenAccommodatieContact. Kom alles te weten over het werk van baggeraars in het Nationaal Baggermuseum in Sliedrecht ! In een prachtig pand aan de Molendijk in Sliedrecht vind je het Nationaal Baggermuseum. Het museum is uniek in de wereld. Wist je dat je ook je kinderfeestje in het Nationaal Baggermuseum kunt vieren?


Prinsessen feest, uur in Sliedrecht. Geplaatst door wendy op dec. Afgelopen vrijdag is Rapunzel geweest op het feestje van me dochtertje. Het was echt super, de kindjes waren helemaal verliefd op haar.


Ze speelt het heel erg leuk en neemt echt tijd voor alle kindes . De onderneming Kinderfeestje van Jet is gevestigd op Joh. Kraaijeveldstraat te Sliedrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst. Wij helpen gezinnen met een kleine beurs graag om een leuke verjaardag te verzorgen voor hun kinderen. We hebben in goochelaar in huis en allerlei spelactiviteiten en mogelijkheden om een onvergetelijke dag van de verjaardag te maken.


Onze goochelaar Magic Manoah!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.