woensdag 22 februari 2017

Magimix 5200 xl premium rood

Magimix 5200 xl premium rood

De deksel is voorzien van een extra brede schacht met duwer om uw voedsel tijdens het draaien toe te voegen. Ook het kneden van deeg, kloppen van eiwitten en blenderen van soepen en sauzen is mogelijk met . Waarmee met gemak de dagelijkse maaltijden worden bereidt, maar ook de meest ingewikkelde gerechten. Deze intuïtieve machine i. Nieuw: de innovatieve Pâtissier voor thuisbakkers. Een compacte en complete keukenhulp zowel voor de hedendaagse keuken . Foodprocessor met kunststof mengkommen die in elkaar passen, waarvan de grootste een inhoud heeft van liter. De kleinere mengkommen kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met de grotere modellen.


Magimix 5200 xl premium rood

In diverse kleuren te koop. Bekijk alle specificaties. Gratis meegeleverd worden de Basiskit, Smoothiemix kit en de Pureerkit t. Fashion: Kostenlose Lieferung und Rückgabe.


Van € 64Nu € 5100. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Goed voor kilo kruimeldeeg of kilo b. De sterkste foodprocessor Compact van magimix.


Magimix 5200 xl premium rood

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Julienneschijf, optional. Tagliatelleschijf, optional.


Al jaren produceert het Franse merk een keukenmachine die is uitgerust met een hoogwaardige, sterke en stille inductiemotor. Geleverd binnen weken. Recupel inbegrepen €. Toevoegen aan winkelmandje. Premium oplage inclusief.


Hij heeft een grote kom van liter en een extra grote toevoergoot voor hele of in grote stukken verdeelde groeten en fr. Multifunctionele Pâtissier Rood. Het toestel is gemaakt van sterk hoogwaardig kunststof. Hakken Kloppen Raspen Snijden Kneden . De machine is uitgerust met een inductiemotor die zich automatisch aanpast aan de bereiding.


De mengkom heeft een inhoud van liter. De extra grote deksel heeft een brede invoerbuis om hele of grote stukken groeten te . Vergelijk de prijs van deze keukenmachine bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble. ROOD van MAGIMIX en andere Keukenrobot online bestellen bij Expert Appels - Dendermonde.


Uitgebreide omschrijving van MAGIMIX KEUKENROBOT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.