woensdag 22 februari 2017

Snelle auto occasions

Dit is het iets minder sterke broertje van de GP, maar hij is alsnog snel zat. Het prijsverschil met de nummer de Renault Clio RS, is enorm. Weliswaar is die auto met seconden een fractie minder snel , 25.


Landgenoot en aardsrivaal Peugeot 2Gti wijkt . Betrouwbare, lichte, snelle , (redelijk) ruime.

ABS Achterbank neerklapbaar. Op AutoScoutvergelijkt u snel en eenvoudig te koop aangeboden Sport Auto. Zoek naar wat minder populaire of gewaagdere alternatieven en je trakteert jezelf op een bak . Autoblog -advies: zuinig én snel , voor 10.


De Zafira OPC was destijds een klein succesje en Opel wilde dat luister bij zetten door ook met een hete versie te komen van de auto waarin elke oudtante al mee rijdt. Er is een occasion video over gemaakt. Het laatste autonieuws , acties en autotests direct in je mailbox.


Volg ons op social media.

Bovag autobedrijf, voor zekerheid en betrouwbaarheid. Eén van de meest onzekere factoren bij het kopen van een occasion is de vraag: 'gaat deze auto mij straks in de steek laten of niet? Auto kopen of occasion verkopen? De Wegenwacht zet tien betaalbare occasions op een rij die volgens hun ervaring niet stuk gaan. Het maakt natuurlijk ook wel uit hoeveel kilometer je per jaar rijdt.


Voor wie zijn auto te koop zet of juist op zoek is naar occasions , is het moeilijk te bepalen wat nu precies een reële vraagprijs is. Eigenlijk wat je wil, is een snelle auto die niet veel kost, dat is niet echt een lekkere combinatie. Ze maken hartstikke leuke rij-ijzers maar de oudere occasions zijn gaar, gaarder of gaarst. Wij verzorgen Totaal onderhoud inclusief airco service en Bandenshop.


Ook op gebied van occasions zijn wij specialist en hebben we . Als je deze tips volgt, dan is de kans klein dat je een barrel koopt. Bent u opzoek naar een auto ? Al onze occasions worden volledig nagekeken en met zorg naar de optimale verkoopstaat gebracht. U krijgt ook service na de aankoop. Is het tijd voor een kleine of grote onderhoudsbeurt?


Heeft u een storing of kleine reparatie?

Moet de auto gecontroleerd worden voor een lange autorit of vakantie? Wilt u uw airco of remmen laten controleren? Zijn de banden, uitlaat, schokbrekers of accu aan vervanging toe? Op zoek naar een nieuwe auto ? Vanzelfsprekend betekent dit ook het verkopen van je huidige auto.


Als je dit niet goed aanpakt kan dat een hels karwei zijn. Denk aan advertentiesites waarop je je occasion te koop zet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.