donderdag 2 februari 2017

Wollig herenstraat voorburg

Wollig herenstraat voorburg

De gezellige wolwinkel in Voorburg met alles voor breien en haken. Poef gebreid van Luna van Borgo de Pazzi. Heerlijk garen voor maar 2. Hele mooie omslagdoek gehaakt van bollen Cori van OnLine. Kom dan eens naar een van de workshops.


Wij geven verschillende brei- en haakworkshops voor beginners en gevorderden. Dé kans om nieuwe mensen te ontmoeten. In de prijs van onze workshops zijn koffie, thee en . Vooral op het gebied van haken is er zoveel meer mogelijk dan het haken van een onderzetter of pannenlap.


In deze moderne en eigentijdse winkel vind je heel . Centrum Historisch Voorburg. Winkels Cultuur Horeca Diensten. Natuurlijk kunt u wel gewoon bestellingen plaatsen in deze periode. Second Hand Rose-Den Hage, NL. De informatie die je hier vindt over Wollig komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK.


We verzorgen workshops, privélessen en helpen u verder met alle brei- en haaktechnieken. Je kunt bij ons onder meer terecht voor de merken LangYarns, Borgo de Pazzi, . Andere plekken in de omgeving. Openingstijden, adres en routebeschrijving naar Wollig in Voorburg.


Er is keuze uit verschillende modellen. Grannys worden gebruikt voor kled. May, 10:AM - Wollig - Voorburg - Netherlands - Je leert alle haak- of breisteken, je mag kiezen:-) Ook geschikt voor herintreders. Garen is inbegrepen, naalden leen j. Praktijk voor hypnose, regressie- en reïncarna.


Wollig herenstraat voorburg

Mahieu Assurantiën en Reizen t. Herenstraat 5 Voorburg. Maar eenmaal in Voorburg kwam de dag pas goed op gang. Hoorde ik ineens mijn naam. Was ik al lang en breed Wollig voorbij, mijn doel. Maar wel opgemerkt door Thera, de persoon waarvoor ik naar Voorburg was . City, Leidschendam- Voorburg.


Provincie, Zuid-Holland (ZH). Telstar Online Nl Handwerkwinkel Wollig Voor Leuke Brei. Welkom Bij Ollibolly Kinderkamers En Styling. Workshops and training programs in Voorburg , Career, Hobby, Photography and Art workshops, classes and seminar events in Voorburg. We werken met echte Merino.


We gaan een deken armbreien van Lontwol! Je hebt de keuze uit prachtige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.