maandag 27 maart 2017

Aquamarijn revol gebruiksaanwijzing

Aquamarijn revol gebruiksaanwijzing

Niet bedoeld voor normale periodieke reiniging. Revol onderhoudsolie kan het beste gebruikt worden op schone en volkomen droge oppervlakken. Visser parket te Rijssen kan voor u het onderhoud van uw vloer verrichten zodat u nog lang plezier hebt.


Aquamarijn revol gebruiksaanwijzing

Scroll naar beneden voor uitgebreide gebruiksaanwijzing ! Revol is een impregnerende, houtvoedende, sneldrogende basis- en onderhoudsolie, Revol is 1 Natuurlijk samengestel een Basisbehandeling en onderhoudsbeurt in één Water- en alcoholbestendig: dus geen kringen of vlekken. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Voeg twee kopjes Clien-S (ca. 2ml) toe aan liter warm water. Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.


De vloer lichtvochtig (nooit drijfnat!) schrobben met b. Beschadigingen in de kleurlaag kunnen worden hersteld met de oorspronkelijk gebruikte olie of met een klein blikje Corcol kant-en-klaar op kleur. Beloop de vloer pas na tenminste – uur drogen. Wees bij het inruimen voorzichtig met het plaatsen en verschuiven van meubelen.


Aquamarijn revol gebruiksaanwijzing

Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing op de verpakking! Revol onderhoudsolie blank literZeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met vloerolie behandelde vloeren. De pasta is vloeibaar en laat zich gemakkelijk mengen. REVOL is geurloos, dringt diep in de. Door minder KLEURPIGMENT VOOR OLIE toe te voegen wordt een lichter effect verkregen.


Er zijn standaardkleuren, maar elke sfeertint is leverbaar. Grondstoffen: bevat niet-ionische was-actieve stof op suikerbasis, anionische was-actieve stof op plantaardige basis, plantaardige zeep, alcohol, natuurlijke gom, een mengsel van natuurlijk etherische oliën en water. Inboenen en droogwrijven met een niet pluizende doek. Voordat de vloer behandeld kan worden met de Aquamarijn Revol moet deze eerst worden gereinigd met Aquamarijn Clien-S Revol is geurarm, zeer diep indringend en zeer goed vuil- en waterafstotend.


Producten: Blue Dolphin Multi-Cleaner, Aquamarijn CLIEN-R. Gebruik Revol onderhoudsolie . Hiervoor gebruikt u een voedende reiniger die aan het dweilwater wordt toegevoeg dit reinigt de vloer en voedt het hout. Dit zijn de beste producten om uw vloer frequent te reinigen.


Echter blijven de vlekken zichtbaar. Ook is het resultaat van het geoliede gedeelte niet naar wens. We hebben het op advies naar onze . Aquamarijn Corcol, Revol , Revol 3 Finifilm, Waxol (High Solid), Waxol 1( Full Solid) olieprimer, Royl 2k Olie, Royl 2k Bio-Oil, Rigostep Royl Outdoor-Oil.


Altijd de juiste kleur, naar wens toe te voegen, trekt met de olie mee in het hout. De Consumentenbond suggereert. Ik ga er even vanuit dat de vloer gedaan is met Woca of Aquamarijn , andere merken kunnen andere manieren van behandeling hebben.


Uw houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Of uw vloer voorzien van nieuwe beschermlaag? Ook voor vloer viltjes kunt u bij ons terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.