woensdag 1 maart 2017

Beste colombiaanse koffie

Zo heeft dit Zuid-Amerikaanse land havens aan de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan. De koffie wordt hier geproduceerd door bijna 500. Beste en grootste koffielanden. Colombia een vochtig land is met veel . Maar hoeveel weten we nou eigenlijk over hun passie voor koffie ?

Medellin koffiebonen onder eigen naam, de andere onder Supremo of Excelso koffie. Nederland kan nu eindelijk genieten van. Ook fan van een volle koffie met een klassieke smaak? Hinten van karamel, bruine suiker en een superbe afdronk van pure chocolade maken het één van de beste alledaagse koffies die je kunt wensen.


Logisch, want de koffie heeft een delicate smaak met hinten van melkchocolade, karamel en rood fruit. De koffieplantages zijn talrijk en liggen verspreid van het Noorden tot het Zuiden langs de drie cordilleras , de noordelijke uitloop van het Andes gebergte. Die zijn beter bestand tegen ziekten als roest, een schimmelinfectie die moeilijk te bestrijden is. Samenwerking tussen de kleinere koffieboeren lijkt hier een .

Door onze ruime ervaring en deskundige kennis weten we precies hoe we de koffiebonen het beste kunnen transporteren, invoeren en branden voor de ultieme smaaksensatie. Alle bonen worden handmatig geplukt en . Arabicaplanten zijn uiterst gevoelig en voelen zich het beste thuis in een mil evenwichtig klimaat. Het liefste groeien ze in hooggelegen streken. De bodemomstandigheden verschillen van regio tot regio. Bovendien heerst in elk gebied een . Lekker romig en zoet van smaak, met een chocolade- achtige afdronk.


De koffiebonen komen van een plantage van koffieboer Juan Pablo Lasso Argote. Verder lichten wij toe welke afstellingen van het zetproces bij ons de beste koffie opleverde. Een krachtig aroma van . Op de plantages in de koffieregio bewaren ze echter ook de goede koffiebonen , waardoor je hier . Volgens UNESCO is het landschap een goed voorbeeld van . Het doet denken aan een grote huiskamer met een portret van Kuifje en veel tropisch groen. De “groene” ongebrande koffie halen we direct bij . Lidl heeft naast haar standaard producten een serie Deluxe-producten in het assortiment.


De verpakkingen uit deze productgroep stralen luxe en kwaliteit uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.