dinsdag 28 maart 2017

Siemens wasmachine wm14q363nl

Als je de wasmachine aanzet op het volledige wasprogramma zegt hij eerst dat de was 2. De hoeveelheid water en energie wordt dan automatisch aangepast. Dit is een fijne wasmachine al een half jaar in ons bezit. Hij heeft een makkelijke bediening, startuitstel en veel wasmogelijkheden. De display geeft diverse gegevens weer, waaronder ook de .

De machine maakt wel lawaai. De iSensoric wasmachine met iQdrive voor een uiterst effectieve en efficiënte wasverzorging. Siemens WM14Q363NL - iQ5- iSensoric - Wasmachine.


De wasmachine meet met sensoren de belading en past het programma daarop aan. De SpeedPerfect functie gebruik je wanneer je haast hebt en een snelle was wilt doen. Dit betekent dat hij zuiniger.


Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! De iQdrive motor die in deze wasmachine zit, zorgt ervoor dat hij stiller zuiniger werkt en langer mee gaat.

Daarom krijg je wel jaar . Goedkoop bij Keukenloods. Bestel direct via Wasmachines. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb hetzelfde probleealleen centrifugeren lukt niet.


Best getest door Consumentenbond. Wanneer moet je deze wasmachine kiezen. Maximaal vulgewicht van kg. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Bekijk alle eigenschappen.


Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze. Zorg goed voor je was met de intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met jaar garantie. Met waveTrommel voor bijzonder schone en eff. Pluspunt: Stil tijdens wassen.


Na dat de oude wasmachine was kapot gegaan avonds om 23:nieuwe besteld en de volgende dag netjes geïnstalleerd door vakkundige mensen van CoolBlue. Restvocht: ) Centrifuge droogklasse: B.

SIEMENS WM14Q363NL Wasmachine - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Overcompleet: uitstekend functionerende wasmachine , minder dan jaar gebruikt.


Nieuw 4euro (zie foto).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.