vrijdag 28 april 2017

Brusselse wafels diepvries

Diepvries Dessert Gebakjes brusselse wafels st. Vul alle onderstaande velden in om dit product te delen. Rechtstreeks van de diepvries naar de oven. Heerlijk luchtige wafels, moeiteloos in de oven te bakken in een zestal minuutjes.


Onze wafels zijn gemakkelijk klaar te maken.

Ze gaan rechtstreeks van de diepvries naar de oven. Slechts minuten in de oven om de wafel krokant te maken. U kan onze wafels vinden onder ons . Belgaufra heeft zich gespecialiseerd in de productie van diepgevroren deeg voor wafels. Belgaufra wafelbeslag wordt “artisanaal” berei voor een product van hoogwaardige kwaliteit.


Bij kamertemperatuur blijft het diepvries deeg voor wafels tot uur goed vóór het bakken. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Onderaan vind je meer promoties over Wafels ( diepvries ) of van Colruyt.

Brusselse wafels van het merk Dely is beschikbaar bij Lidl voor de prijs van € 1. BRUSSELSE WAFELS DV(3X5)-6X4ST. Om te bestellen : Of Registreer . Technische en logistieke info : Artikelnr. Leg de diepgevroren wafels op een bakplaat en bak min. Bewaar diepvriesproducten in een gesloten diepvriezer, bij een.


Voordelen van deze Heerlijke Brusselse Wafels :Authentiek receptDeligoucirc;t is een heerlijke wafel, bereid volgens authentiek recept met gistdeeg. Bij de bereiding van Deligoucirc;t neemt men de nodige tij de zuiverste grondstoffen, in een perfecte balans en dat proef je. Deze wafels zijn stuk voor stuk variaties op het basisrecept zoals hierboven beschreven.


Op Solo Open Kitchen vind je verschillende recepten voor wafels. Deligoût is kwalitatief leider in diepgevroren Belgische wafels volgens authentiek recept, handig in gebruik. Voor horeca, retail en private labels. Energie, 3kcal, 2kcal,.


Vetten, g, g,. Koolhydraten, g, g,. Eiwitten, g, g,. Zout, g, g,.

SUPERLEKKER met wat slagroom en fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.