donderdag 20 april 2017

Drukken op plastic

Screenis specialist op het gebied van kunststofbedrukking, maar bedrukt ook andere materialen. Wij kunnen u helpen als het wat moeilijker wordt. Ik ben van plan om een bepaald plastic voorwerp te laten bedrukken (logo) bij wijze van relatiegeschenk. Wij bedrukken alle kunststof dragers.


Als enige op de Belgische markt hebben wij de beschikbare technieken in huis: digitaal drukken , UV-offset en zeefdruk.

Kunststof kan per mworden bedrukt of zelfs in elke vorm en geheel op maat. Door gebruik van digitale frees- en snijtechnieken kan kunststof op maat worden gefreesd en zijn kunststof borden bedrukken snel geleverd. Heidelberg Compact-UV pers, zelfklevend en plastic materiaal bedrukken , Point of Sale materialen. Val op met een plastic card als visitekaartje, voorzien van ronde hoeken, Of gebruik deze pvc pas als klantenkaart, ledenpas, cadeaupas.


Wil je plastic pasjes drukken om te gebruiken als promotiemiddel. Laat ze voorzien van unieke codes, magneetstrip of handtekeningenveld. Laat jouw PVC menukaarten drukken bij Drukzo.


De kunststof menukaarten hebben een extra lange levensduur doordat ze waterbestendig en afneembaar zijn.

Dutch Card Printing (DCP) brengt termen als snel, flexibel, innovatief én een optimaal resultaat dagelijks in de praktijk wanneer je ons deze pasjes laat maken. Plastic cards zijn voor ons niet zomaar pasjes op creditcardformaat. Binnen tot dagen leveren wij al bedrukte plastic cards. Omdat wij in eigen beheer drukken , . DCP is specialist in het (be) drukken van unieke creditcardformaat plastic kaarten. Denk aan giftcards, klanten-, certificaat-, en werknemerspassen.


Wilt u plastic kaarten of pasjes laten drukken ? Syx Graphics is specialist in het drukken en personaliseren van kwalitatieve plastic kaarten. De soort kunststof die we niet kunnen bedrukken , moet nog worden uitgevonden! Artisan Printing Service is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei halffabricaten van kunststof.


Met alle druktechnieken die we in huis hebben kunnen we uw product voorzien van een logo, tekst of verfraaiing in . Ik ben bezig met het maken van mijn eigen visitekaartjes. Laat PVC kaarten drukken en gebruik deze als giftcar ledenpas of klantenkaart. Ook te gebruiken als plastic visitekaartjes. Gratis en blanco bezorgd. Nu met gratis levering en binnen werkdagen bezorgd.


Met een PVC visitekaartje laat je zeker een verpletterende eerste indruk achter bij je prospects.

Heb je geen eigen ontwerp voor je plastic. Wilt u advies over de mogelijkheden van plastic pasjes? Niet alleen over de technische mogelijkheden van het drukken van plastic kaarten, maar wellicht ook over de logistieke kant van een lidmaatschapspas of tips voor de marketing van uw klantenpas. Heeft iemand een idee waar je voor weinig goed van de plastic cards kunt laten drukken. Beetje een model zoals een bankpasje of creditcard.


Hoeft geen relief in te zitten, ook geen magneetstip en dergelijke fratsen. Ik wil gewoon een voor- en achterzijde digitaal aanleveren. Maar wel dat meteriaal dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.