dinsdag 25 april 2017

Lijnzaadbrood kopen

Lijnzaadbrood kopen

Vanaf euro gratis af te halen bij een afhaalpunt. Voor 13:bestel morgen in huis. Bezorging in bijna heel Nederland . Ambachtelijk, handgemaakt lijnzaadbrood. Dit lijnzaadbrood is een perfecte koolhydraatarme vervanger voor normaal brood en ook nog eens een stuk gezonder.


In onze shop verkopen we veel producten waarmee u zelf lekkere voedingsmiddelen kunt maken zonder e-nummers, suiker of andere stoffen die u niet wilt gebruiken. Op deze pagina vindt u enkele recepten waarmee u snel aan de slag kunt. Veel van de benodigde producten kunt u in onze shop kopen.


Bevat per boterham slechts gram koolhydraten en het zorgt voor een verzadigd gevoel. Inhoud: boterhammen x 50G Per boterham gra. Biona roggebrood met chiazaad en lijnzaad 500g. Tijdelijk niet beschikbaar.


Lijnzaadbrood kopen

Het sesam lijnzaadbrood van PowerSlim past prima binnen het PowerSlim programma waardoor je toch kunt genieten van een lekkere sandwich of gegrilde tosti. Een smakelijk brood vol met pitten en zaden en daardoor erg voedzaam. Natuurlijk koolhydraatarm en eiwitrijk dus perfect tijdens het eiwitdieet. Te koop in twee verpakkingen: . Het kan echter nogal lastig zijn om de goede soort te kopen.


Lijnzaad brood is een geweldige bron van kalium en geeft je lichaam de voedingsvezels die het op één dag nodig heeft. Het zal je gezondheid een boost geven en ervoor zorgen dat . Tien euro is het bedrag dat je ongeveer kwijt bent als je alle ingrediënten opnieuw moet kopen. Zout, eieren en bakpoeder hebben de meeste mensen wel in huis.


Met lijnzaad en sesamzaad kan ik altijd wel een paar maanden vooruit dus dan kan je het brood makkelijk voor euro maken! Lekkere eitwitrijke snacks en gezonde tussendoortjes. Lijnzaad kun je trouwens het beste heel kopen , en het dan voor gebruik fijn malen in bijvoorbeeld een koffiemolentje.


Eiwitrijk lijnzaadbrood. Gebroken of gemalen lijnzaad is namelijk niet erg lang houdbaar. Ook verliest lijnzaad na het malen snel zijn gezondheidseigenschappen. En dat is uiteraard zonde! Hierdoor is dit brood ook eetbaar voor mensen die bepaalde dieeten volgen waarbij je geen koolhydraten mag eten, zoals het Atkins dieet.


Lijnzaadbrood kopen

Bovendien is dit brood ook erg lekker! Hierbij wil ik een klacht melden over Albert Heijn : Ik eet al jaren het lijnzaadbrood van AH. Vaak is het uitverkocht (door beperkte voorraad) maar dan bestel ik het zodat ik het de volgende dag in huis heb.


Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Waar kan je lijnzaadbrood kopen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.