dinsdag 30 mei 2017

Amerikaans snoep pakket

Amerikaans snoep pakket

Bestel online snoep kado pakketten bij de lekkerste online snoepwinkel van Nederland. Gemakkelijk en bovendien goedkoper! Hoge klant beoordelingen bij Kiyoh. Gratis verzending vanaf € 40.


Koop hier je unboxing pakket vol buitenlands snoep. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Candy Factory is een snoepwinkel gelegen te Turnhout. Waarom bestaat dit niet in België?


Daar moest verandering in komen! Amerikaans snoepwinkel in Turnhout en Antwerpen. Wie doet er beter aan Valentijn dan de Amerikanen?


Amerikaans snoep pakket

Ik vind je snoep unboxingen echt leuk ! Als echte zoetekauw en Amerikalover vind ik het superleuk om in Amerika naar de supermarkt te gaan. Het liefst neem ik een hele . De ene had een peanut butter smaak en de ander zou naar pretzels smaken. Nou hebben we allebei even geproef maar de smaak pretzel konden we niet helemaal herleiden. Het was eerder een crunchy . Eén van onze favoriete bezigheden in het buitenlan en ik geloof dat dit voor nog veel meer mensen geldt: een supermarkt induiken!


Recencies: Erik- Milk Duds zijn super lekker, heb ze al eens gehad in Amerika. Nu eindelijk ook hier te bestellen. Heb direct nog wat andere producten mee besteld. Werd snel verzonden en had het de volgende dag al in huis. Daar verkopen wij Oud-Hollands snoepgoed , bv stroopsoldaatjes, jodevet, polkabrokken en nog veel meer.


Amerikaans snoep pakket

Het Oud-Hollands snoepgoed kunt u ook bestellen via de webwinkel. Wij zorgen ervoor dat het lekkers goed verpakt bij u aan komt. Wij maken ook snoep - pakketten met verschillende soorten snoepgoed. Bestel amerikaans snoep online in onze snoepwinkel CandyXL.


TADAAbox en aankleding: € excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.