woensdag 31 mei 2017

Beko vaatwasser dfn26220x

Beko vaatwasser dfn26220x

Een prima vaatwasser en zeker het geld waard. De meeste vaatwassers rond deze prijsklassen hebben een plastic binnenkant maar deze vaatwasser heeft een aluminium binnenkant. Dit maakt schoonmaken veel makkelijker en bevorderd de levensduur. Na het vergelijken van deze vaatwasser met zijn concurrenten is . Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis!


Beko vaatwasser dfn26220x

Prijsinformatie van de shop. Betaalbare technologie die je leven makkelijker maaktEen vaatwasser is onmisbaar in bijna elk . Na het eten de vaatwasser vullen en aanzetten (zodat we nog profijt hebben van onze zonnepanelen) en nog geen anderhalf uur later staat alles alweer schoon en droog in de kast. Note to self: dit hadden we veel eerder moeten doen!


Echt een prima machine voor . Optie “½ gevuld”: gebruik deze optie . Dat bespaart water, energie én tijd! Dankzij de ProSmart Inverter-moto. Met een bestekkorf die flexibel in de machine te plaatsen is. Beko maakt zijn naam in innovatie ook met dit apparaat weer waar en laat zien dat je voor slimme technologie niet altijd de hoofdprijs . Energiekosten per jaar, €380. Daarnaast gaat de vaatwasser efficiënt met energie om.


Deze vaatwasser is door de Consumentenbond uitvoerig getest. De sproeiniveaus zorgen er voor dat het water . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 2900). Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Niet leverbaar Meer informatieHet door u gekozen product is niet op voorraa kijk op deze website voor andere goede aanbiedingen.


Levertijd: 2-werkdagen, indien voorradig bij de leverancier. De vaatwasser biedt ruimte aan couverts en produceert circa dB. De maximale reinigingstemperatuur ligt rond de 70°C. Garantie: jaar, jaar. Als je milieubewust bent maar toch een stillere vaatwasser wilt, kunnen we je niet tegenspreken.


Beko vaatwasser dfn26220x

We kunnen je echter wel de . Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.