maandag 8 mei 2017

Biefstuk actifry

Biefstuk actifry

Dit gaat zelfs heel er goed! Ik maak in dit recept een hele maaltijd maar hou voor als je alleen biefstukken gaat bakken het volgende aan. Mocht je dit een leuk recept vinden dan mag je hem delen. Daar zet je The Philips Chef en Robert Kranenborg neer.


Biefstuk actifry

Een van de gerechten was Hoe bak je nou een biefstuk in . Met als doel de consumenten in. Je kan er echt alles mee! Op de video hieronder zie je hoe je de perfecte steak maakt met behulp van de . Lees hier het recept: biefstuk uit de airfryer. Peultjes in kokend water laten staan, afgedekt. Cook a complete meal in one go in the new Tefal ActiFry 2in with one spoon of oil.


Biefstukpuntjes in even grote stukken snijden. Dit recept is voor personen. Met de ActiFry kun je eindeloos variëren door verschillende maaltijden te bereiden.


Biefstuk actifry

Frituren, bakken en roerbakken: je zet de heerlijkste gerechten op tafel. Benodigdheden: – eieren Bereiding: – Leg de eieren in het mandje … Lees verder. Snijd de biefstukken in dunne reepjes. Laat de reepjes vlees minimaal uur marineren in de koelkast.


Roerbak de broccoli minuten in de Tefal ActiFry. Giet er een heel klein beetje olie over, en een klein scheutje sojasaus. Roerbak vervolgens de biefstukreepjes minuten in de . Oetker, minuten op 150°C. Bistro Aardappelbolletjes, Aviko, minuten op 180°C, Bevroren. Oetker, minuten op 190ºC, Bevroren.


Biefstuk actifry

Bistro Oven kroketjes, Aviko . Alles wat op de barbecue kan, kan ook in je fryer. Banaan: minuten op 200°. Airfryer gekookt ei uit de Airfryer kant dat?


Banaan met bladerdeeg: minuten op 200°. Banketstaaf of Boterletter (stukjes) minuten op 180°. Met de grillpan accessoire gril je je vlees en laat je overtollig vet weg druppelen door het geperforeerde oppervlak. Maak ook eens een lekkere lamsbout, saté of shaslicks.


Zoek de baktijd van je favoriete product eenvoudig op. Het is sneller dan de gewone oven en je kan er ook een biefstuk in bakken bv. Ik vind het vooral gewoon handig dat ik niet eerst de oven voor hoef te verwarmen en dat grote ding aan moet doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.