maandag 8 mei 2017

Curtec voerton

Houdt het voer droog en vers. Eenvoudig bij te vullen en uit te scheppen. De voertonnen zijn voorzien van een handige schroefdeksel met een rubberen afdichting wat zorgt voor een lucht- en waterdichte sluiting.


Dierenvoeding blijft hierdoor lang droog en vers en muizen en ander ongedierte krijgen geen . Wijdmondse, Super wijdmondse, Nestbare en UV veilige vaten van Curtec.

Water en luchtdicht af te sluiten. Ook bijvoorbeeld als kano ton te gebruiken. Een water- en luchtdicht vat. De schroefdeksel zorgt voor een luchtdichte en een waterdichte afsluiting. Geschikt voor levensmiddelen, waarvan ook vloeistoffen.


Heeft de mogelijkheid om te verze. Het schroefdeksel met rubberen afsluitring zorgt voor een luchtdichte- en waterdichte ton.

Ideaal voor het opbergen van spullen en ook geschikt voor het bewaren van levensmiddelen. Dit tonnetje blijft drijven en is med. Ze zijn voorzien van een handig schroefdeksel met een rubberen afdichting wat zorgt voor een lucht- en water(damp)dichte sluiting.


Wij maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke we leveren omvatten o. Vergelijk meer Dierenvoer aanbiedingen op Beste. Voor het bewaren van voer.


Het is een zware kwaliteit ton van een gegarandeerde sterkte, maar of ze voor ons doel beter zijn dan de andere vaten die je bij de brouwspullen-handelaren kunt kopen? Ik denk het eigenlijk niet. Op plastic vergistingsvaten . Kunststof vaten ( voertonnen ) voor opslag van Levensmiddelen.


Zo blijft het langer vers en houdbaar, ideaal ! NL litervaten vanaf € elders € 1- liter vaten vanaf € 1elders €1- liter vaten vanaf € 1elders . Decoris Bijzettafel Ijzer Mangohout Met Deksel Set Van 2. CurTec Voerton Met Schroefdeksel Welkoop.

Het voer blijft lang droog en . Helaas hebben wij niets gevonden voor eukanuba voerton. Controleer de spelling van uw zoekterm. Curtec Voerton Schroefdeksel Wit Rood L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.