dinsdag 30 mei 2017

Bloomingville servies carla

Die Denen kunnen er wat van! En zijn zo gegroeid dat ze nu met een team van werknemers zijn en daarnaast nog agenten hebben door heel Europa. Onderling kun je de meest mooie combinaties maken en je eigen persoonlijke servies samenstellen. Het vierkante bordje Carla is vaatwasser en magnetron proof. Het ronde diner bord Carla is vaatwasser en magnetron proof.


Vaatwasser en magnetron bestendig.

De mok is voorzien van een leuke tekst. De heerlijke prints en teksten maken deze servies collectie tot erg populaire items in onze . Het servies Carla is kleurrijk en goed te combineren tot een eigen servies. Shop Scandinavisch design online!


Bloomingville Fanny Tas met Gouden sterretjes. De designproducten van het. Er is een grote collectie servies. Dat wordt met plezier koffie drinken!


Deze mokken carla van bloomingville zijn grijs met een gekleurd randje.

Kies uit drie kleuren: oranje, roze of blauw. Afmetingen diameter x. Carla kom Beschikbaar in de verschillende kleuren bij Krea. Het merk brengt elk seizoen opnieuw een prachtige lijn accessoires uit . Vele aanbiedingen bij bol. Elk jaar worden er weer nieuwe collecties servies toegevoegd aan het grote assortiment. Elke collectie krijgt een naam, zoals de bekende servies collecties Carla , Olivia en Simone.


Deze collecties bestaan onder andere uit pannen, mokken, theepotten en voorraadpotten. Borden set Carla , 3-delig. Deze pin is ontdekt door Elke van den Berg. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


De ontwerpen zijn simpel vormgegeven met veel aandacht voor pure materialen. We zijn grote fan van hun keramiek en porselein. This Pin was discovered by Elke van den Berg.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De kleur van het patroon verschilt per kopje, maar combineert erg leuk met elkaar. Je servieskast krijgt een erg vrolijke boost. Zeker wanneer je deze koppen combineert met bijvoorbeeld de kop en schotel uit de .

De Emma serie van bloomingville is helemaal mijn ding! De zachte tinten maakt het servies heel schattig. Maar het servies in combinatie met een stoere houten tafel, maakt het geheel lekker eigenwijs en stoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.