dinsdag 2 mei 2017

Condensor schoonmaken miele

Het reinigen van de condensor. Bij het drogen wordt warme lucht door het wasgoed geblazen, waarbij vocht aan het wasgoed wordt onttrokken. De lucht wordt vervolgens in de con- densor afgekoeld en het daarbij vrijge- komen condenswater wordt door een pomp in het condenswaterreservoir of via een waterafvoerslang . Uw Miele condensdroger heeft ook onderhoud nodig. Goed onderhoud voorkomt onnodig lange droogtijden en een te hoog energie verbruik. Na iedere droogbeurt moeten de filters van uw Miele condensdroger worden schoongemaakt.


Daarnaast moet ook de condensor met regelmaat worden gereinigd. Deze filter dient na elke. Uw Bosch droger werkt het beste met schone filters. Gebruiksaanwijzingen zijn te.


In andere gevallen kan de klep wel open en zal je een filter zien, deze kan je wel schoonmaken. In veel gevallen is de filter te verwijderen om te reinigen. Raadpleeg in deze gevallen altijd de handleiding van je wasdroger om te zien hoe je dit het beste kan verwijderen.


Condensor schoonmaken miele

Als je bij het rooster van de condensor kan komen . Onze buurvrouw heeft een Miele condensdroger van type T 6C. Wij laten het u zien in de video. Een warmtepompdroger met zelfreinigende condensor zal na iedere droogcyclus automatisch alle viezigheid als haren, pluizen en stof zelf afvoeren.


Kies je voor een model zonder zelfreinigend systeem, dan moet je eens per maand de condensor uit de droger halen en schoonmaken. De pluizen van de condenskast verwijder je met . Er kan bij deze droger een geurflacon geplaatst worden, deze geeft een geur aan de was. Zelfreinigende condensor.


Direct op waterafvoer aan te sluiten. Miele TMB1WP is een warmtepompdroger geschikt voor kilo was. Je kunt met een timer de eindtijd instellen en je ziet de resterende programmatijd.


De droger heeft trommelverlichting, geeft een geluidssignaal bij het einde van het programma en geeft aan wanneer de condensbak vol is en het filter bij de condensor. Ook deze condensor met een harde borstel verticaal schoon borstelen en het vuil met een stofzuiger het vuil weg zuigen. Bekijk hier het antwoord.


Filter -van condensor , 220X130X30mm-. Borstel -voor schoonmaken. Afdichtingsrubber - voor de . Wanneer de lucht door het wasgoed wordt geblazen kunnen er wasmiddelresten, haren en pluisjes in terechtkomen.


Is je Miele stofzuiger aan vervanging toe, of droom je al lang van een Dyson? Ga niet met veger en blik aan de slag, . Vooral deze laatste wordt dikwijls vergeten omdat afentoe schoonmaken voldoende is (1x per kwartaal ofzo). Als je de opvangbak eruit trekt kan je die natuurlijk wel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.