dinsdag 23 mei 2017

Gastendoekjes met logo

Gastendoekjes met logo : leverbaar vanaf werkdagen. Bijvoorbeeld in hotel of restaurant, maar ook perfect als relatiegeschenk. Zoekt u gastendoekjes met logo ? Een mooi relatiegeschenk die de ontvanger zeker zal gebruiken. Beaulise, 5grams 1 katoen, heerlijk dik en zacht, aanbiedingen, staffelprijzen en korting op logo borduren! Leg uw gasten of zakenrelaties in de watten met gastendoekjes.


Gastendoekjes met logo

Laat gastendoekjes bedrukken of borduren met een door u gekozen dessin, logo of tekst. Ook hebben we diverse bij passende handdoeken, badlakens en strandlakens. Kijk ook eens bij sporthanddoeken.


Al vanaf stuks, zonder opstartkosten en zeer snel geleverd! In zeer veel kleuren leverbaar. Ook andere kleuren leverbaar dan afgebeeld! Wilt u gastendoekjes bedrukken met een logo of tekst? Dan helpen wij van Promoboer u hier graag verder mee.


Wij zijn specialist in het fabriceren en bedrukken van gastendoekjes met logo. Bedrukken met logo , naam of tekst. Relatiegeschenken set van gastendoekjes te bestellen bij Stravers Promotions.


Het gastendoekje is een klein formaat handdoek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vanaf stuks. Zeer geschikt om te borduren met uw naam of logo ! CreaMira heeft een breed assortiment relatie- en geschenkartikelen en is gevestigd te Heerenveen. Onze borduurservice maakt uw cadeau, zoals u het wenst.


Gastendoekjes met logo

Een handdoek met naam, een badcape met de babynaam, een knuffelbeer voorzien van uw logo of naam. Goed verzorgd en mooi ingepakt, in ieder gewenst . Daarom adviseren we u altijd handdoeken te laten borduren. Bad handdoeken borduren of bedrukken.


Vanuit voorraad leveren we mooie katoenen bedrukte bad handdoeken met logo. Ook gastendoekjes met logo zijn vertegenwoordigd in deze collectie. Bijlagen: TEKST BORDUREN LETTERTYPE KEUZE. KLEUR BORDUURGAREN KEUZE. Opties: Borduren met LOGO.


Gastendoekjes met logo

Maak hier uw eigen gastendoek met naam of logo tegen de laagste prijs! Met mooi ingeweven band met fraai motief. Gratis bezorging vanaf 20. Wij streven naar perfectie voor een goede prijs.


Dit merkt u aan een goede kwaliteit badstof met fatsoenlijke grammage (dikte).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.