woensdag 31 mei 2017

Glazen tafelblad op maat

Bestel direct online uw op maat gemaakte tafelblad van glas. Ron vierkant, helder, getint en gekleurd glas. Direct prijs en veilig betalen met iDEAL. Daarnaast kunt u ook glazen tafelbladen op zich nemen die in elke maat en kleur te fabriceren is die u wenst. De kleuren zijn door middel van een verflaag te creëren waardoor men een hoogglans tafelblad krijgt op kleur.


Glazen tafelblad op maat

Zelfdragende hard glazen tafelbladen zijn ook mogelijk in elke vorm en dikte die u wenst. Glazen tafelblad op maat. Al jaren zijn wij een specialist in het leveren van glazen tafelblad.


Standaard leveren wij al onze glazen tafelblad in gehard veiligheidsglas. Gehard veiligheidsglas is bij uitstek ideaal om te gebruiken als tafelblad. Uw wensen staan hierbij altijd voorop.


Om deze reden zijn al onze glazen tafelbladen op maat te maken voor de u. En dit altijd voor een voordelige prijs! Onze glazen tafelbladen zijn in verschillende glas soorten verkrijgbaar. Uw woonkamer, eetkamer of keuken krijgt een strak, modern uiterlijk, uw eettafel is gemakkelijk schoon te maken met een glasreiniger en uw interieur ziet er prachtig uit – een glazen tafelblad op maat heeft tal van voordelen. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een tafelblad van glas! Diverse modellen en soorten glazen tafelbladen voor de keuken, zelf samenstellen met bevestigingsmaterialen.


Snel geleverd door GlasBoertje. Wij doen alles op het gebied van glas. Bekijk alle mogelijkheden nu! Op zoek naar een glazen tafelblad op maat en in een vorm die u wilt bepalen? De toepassingen van glas zijn quasi oneindig.


Ze beperken zich niet tot wanden, deuren en vloeren. Wilt u bijvoorbeeld een spiegel op maat laten maken? Een oude tafel opknappen met een tafelblad in glas?


Het deurtje in uw vitrinekast vervangen? Dan maakt Interieurglas het glaswerk dat u nodig hebt gewoon voor u op . Glas op maat online bestellen doe je bij Inkoopglas. Wij verkopen onder andere: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas. Een zeer eenvoudig bestelproces, zodat zelfs leken glas op maat kunnen bestellen. Nu direct glas op maat bestellen!


Glazen tafelblad op maat

Glas- maat is een specialist in het maken van glasplaten voor op tafels. De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Het oude kastje van oma voorzien van een glazen blad? Of een tafelonderstel voorzien van een nieuw elegant en sfeervol blad?


Alle tafelbladen zijn gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas. Hierdoor is het tafel bestendig tegen alle weersomstandigheden. U kunt het glazen tafelblad dus ook voor . Een rond tafelblad in een woonkamer is tegenwoordig weer helemaal hip. Wilt u een bestaand blad beschermen of een glazen tafelblad van transparant of gekleurd glas? Afwerking en kleur voor een rond glazen.


Glazen tafelblad op maat

Een glazen tafelblad is perfect te combineren met een RVS tafelonderstel. De glasplaat op het roestvrijstaal geeft een moderne uitstraling aan de tafel. U heeft niets in uw winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.