woensdag 3 mei 2017

Hakmachine groente

Hakmolens beschikken over een mengkom met hakmes. Het zijn compacte handige apparaten geschikt om noten, kruiden of fruit en groente mee te hakken voor bijvoorbeeld babyvoeding, humus of pesto. Wil je grotere hoeveelheden tegelijkertijd verwerken of ook producten kunnen snijden of raspen? Hak eenvoudig groenten , kruiden, noten en andere ingrediënten binnen enkele seconden.


Siemens hakmolen mr015fq1.

Quad blade hakmolen ch580. Verkoop door: Vangilsweb. Standaard wordt een foodprocessor geleverd met een mengkom, een deksel met toevoer en een snij- en raspschijf. Daarnaast hebben veel foodprocessors extra (optionele) accessoires voor kneden of mixen. Coolblue: alles voor een glimlach.


Vind hakmachine op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De Tefal hakmolen is ideaal voor het snel fijn snijden en hakken van groenten , fruit, kruiden, noten etc.

Welke sapcentrifuge of hakmachine gebruiken jullie voor de groente ? Ik heb nu een staafmixer met kleine hakmolen en dat kost me serieus een halve dag om groente voor week te maken en dat kan mn rug niet hebben. Dat apparaat zet u op een hakbord met wat groente of fruit eronder. U drukt een paar keer stevig op de uitstekende knop en uw groente of fruit wordt fijngehakt. Erg handig voor het maken van salades.


De hakmachine is hét apparaat dat fruitsalades bekend heeft gemaakt. Een iets modernere versie wordt op de markt. U ziet hieronder ter vergelijking of referentie nog een aantal oude folder aanbiedingen in de categorie hakmolens. Deze zijn uiteraard niet meer . Gratis verzending vanaf €2-.


Het apparaatje is voorzien van een handige mengkom met een inhoud van liter. In deze kom bevinden zich de messen van roestvrij staal, die overigens afneembaar zijn. Dat is wel zo gemakkelijk . Maar we misten de keukenmachine toch ook wel, vooral om groenten goed mee fijn te kunnen snijden. Dus op zoek naar een manuele keukenmachine en ook.


Vervangen vind ik dan zonde maar als iets kapot gaat zal . Vergelijk en koop goedkope Snijmachines online bij ShopAlike.

Ontdek ons grote assortiment aan keukenaccessoires online. Koop nu goedkoop online uw keukenproducten. Sommige modellen kunnen zelfs mayonaise maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.