dinsdag 2 mei 2017

High tea romantische locatie

Een high tea smaakt net even lekkerder op een bijzondere locatie. We hebben de leukste high tea adressen van Nederland voor je. Genieten van thee met taartjes, een high tea op een bijzondere locatie. Bij deze adressen krijg je de lekkerste high tea van Nederland!


High tea op een prachtige locatie in Utrecht.

Maak uw dagje uit compleet en combineer de high - tea met een bezoek aan Kasteel de Haar Utrecht. De statige lanen met hoge bomen, kronkelige paadjes door het parkbos, slingerende vijvers en romantische bruggetjes maken dat u zich in een andere wereld waant. Dit zijn de leukste high tea -adressen in Nederland. Middenin het historische centrum van Haarlem én met uitzicht op de binnentuin van het Proveniershofje vind je Hofje zonder Zorgen: een heerlijk adres op een unieke locatie.


Na een lekker soepje, word je verrast met kleine hartige gerechten gevolgd . Verstopt in een voormalige kerk ligt in het Brabantse Veghel de Broederkapel, een bijzonder adres voor koffie met taart, lunch, een borrel of high tea. Een warme plek voor een fijn genietmoment. Terwijl de regen tegen de hoge ramen klettert, geniet jij hier van een feestelijk gepresenteerde high tea met romantisch servies.

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Is uw dochter geslaag bent u jarig of heeft u gewoon zin om eens lekker verwend te worden? Dan is een high tea een manier om echt even te genieten.


U krijgt heerlijke kleine zoete en hartige hapjes met daarbij een pot mooie thee. Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere locatie , dan kunt u voor een . En precies om die reden, heb ik de leukste, gezelligste en trendy High Tea plekjes voor je uitgezocht. Ideaal als een uitje na een.


Dus bel die vriendin op die je al een tijd niet gesproken hebt of maak wat ruimte voor quality time met familie en bezoek een van deze toffe locaties voor een high tea ! Op zoek naar een heerlijke high tea ? Liever met beide benen op de gron maar toch in hemelse sferen? De Broederkapel in Veghel biedt een verrassend aanbod aan arrangementen en workshops die u kan combineren met een high tea. Laat u onderdompelen in de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid! Hier vindt u alle high tea en afternoon tea locaties.


Met de romantische sfeer en de warme uitstraling van een middeleeuws kasteel verwelkomen wij u. Terwijl jullie smullen van de High Tea kijk je uit over heel Den Haag en omstreken. Een geweldig leuk arrangement met ontbijt en high tea op een schitterende locatie Met gratis upgrade naar de Royal Suite obv beschikbaarheid.

Steakhouse, trouw- en feestlocatie. Kindvriendelijk met sfeervolle feestzalen en verrassende prijzen. Wij bevinden ons op een unieke locatie , midden in de natuur maar toch midden in de stad.


Trouwzaal op unieke locatie in Rotterdam. Lees hier meer over de Tuin als voor zaalverhuur, het vieren van een jubileum of de mogelijkheden voor een buffet, brunch, borrel of high tea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.