maandag 29 mei 2017

Hoekbank met led verlichting

Hoekbank met verlichting. Deze moderne hoekbank is, door de bijzondere armleuning, een echte design-highlight. Met geïntegreerde RGB- LED - verlichting in de ran inclusief afstandsbediening voor het kiezen van de kleur. Het doorgestikte zitoppervlak onderstreept het trendy karakter van het meubel.


Sfeervolle hoekbank , naar keuze met slaapfunctie of met RGB- LED - verlichting.

De variant met verlichting is incl. Inclusief losse rug- en sierkussens. Chaise longue naar keuze rechts of links te bestellen. Vergelijk nieuwe banken o. Rechte bank Rechte bank (1).


Graag reageren via de marktplaats chat. Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten.

Koop nu goedkoop online! Designbank TURINO L - is voorzien van multifunctionele, in hoogte en hellingshoek verstelbare hoofdsteunen en een ruim lounge om eindeloos te kunnen ontspannen, incl LED - verlichting met kleurverandering met touchwheel afstandsbediening. Tegen meerprijs een extra slaapfunctie leverbaar. Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht!


Vind je comfortabele hoekbank. Deze hoekbank zal u charmeren door zijn eigentijdse stijl en de kwaliteit van het comfort. Hij is uitgerust met gecapitonneerde rugleuningen en een zitting met stevige vulling.


U zal ook het rekje met Led - verlichting in de armleuning op prijs stellen. De chaise longue en het rekje met verlichting kunnen zowel links als rechts . Groot aanbod hoekbanken leer met o. Online te bestellen en direct leverbaar in diverse kleuren! Moderne hoekbank , naar keuze met slaapfunctie of met RGB- LED - verlichting. Met ambachtelijk verwerkte.


SALE NIEUW CONTANT BETALEN BIJ AFLEVERING BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND Wauw deze bank is toch wel een pracht plaatje! Door de prachtige led verlichting komt de bank nog beter tot zijn recht.

Muziek luisteren via je telefoon? Dat kan gewoon via Bluetooth! Salontafel Dean M betonlook bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.