dinsdag 23 mei 2017

Iso handschoen

Iso handschoen

Een roze handschoen die beschermt tegen de hitte van stijl- en krultangen. Bestel ISO Professional - Hitte Bestendige Handschoen - Zwart bij Haarshop. Topmerken uit voorraad leverbaar – Leuke aanbiedingen – 24u verzending. Met de ISO Professional Hittebestendige handschoen gebruik je je stijltang voortaan met een iets veiliger gevoel.


Iso handschoen

Door de handschoen namelijk te gebruiken tijdens het gebruik van je stijltang of krultang voorkom je dat je je vingers per ongeluk brand aan de hete platen. Deze handschoen is ook te bestellen in het roze. Warmtebestendige handschoen voor extra veilig gebruik van je ISO Professional Hot Tools. Heeft u vragen over dit product?


Heat Protective Handschoen Roze. Neem dan contact met ons op. Een zwarte handschoen die beschermt tegen de hitte van stijl- en krultangen. Lineaire beweging mes in een richting. Het is niet alleen de snijvastheid van het materiaal dat de handschoen geschikt maakt voor uw specifieke toepassing.


Een goede pasvorm en gripvastheid zijn . Hairworkxx Powered by iClicks . Van welk materiaal is handschoen gemaakt? Sprake van elektrostatische ontlading (ESD)? Bij veel stylingstools is bescherming voor de handen vereist omdat je direct met de hittebron in aanraking kunt komen. Om je handen te beschermen heeft het kappersmerk ISO Beauty een Hittebeschermende Handschoen ontworpen. Deze hittebeschermer biedt bescherming tegen het verbranden van je . Iso diepvries handschoen.


Artikelnummer: CA9Merk: ISO Winkelinventaris. Levertijd: Diepvrieshandschoen speciaal ontwikkeld voor koude ruimtes. Een gerimpelde latex afwerking zorgt voor optimale grip, terwijl een zeven gauge acryl voering zorgt voor warmte en bescherming in extreme koude plaatsen.


Iso handschoen

Weerstand tegen convectiewarmte. Beschermende handschoenen tegen micro- organismen. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! De mogelijkheid om bescherming te bieden tegen virussen werd toegevoegd als de handschoen de volgende test . CAMA ISO 69 handschoen , PVC, geruw 30cm, gevoer waterdicht, roodbruin. EN ISO 3voorschriften inzake chemische stoffen.


Als we aan handletsel denken, betreft het meestal verwondingen door mechanische, chemische of thermische gevaren. Contact met chemicaliën, zoals oplos- of bestrijdingsmiddelen, kan echter ook leiden tot huidziekten of opname van betreffende stoffen door de hui waardoor gezondheidsschade kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.