vrijdag 19 mei 2017

Landgoed beresteijn

Twee prachtige buitenplaatsen in het Zuid Hollands Landschap. In Beresteijn woon je midden in de rust en natuur, vlakbij het centrum van Voorschoten. Buitenplaats Beresteijn : wonen op een droomlocatie in Voorschoten.


De buitenplaats is een afsplitsing van het vroegere grotere landgoed waartoe Berbice en de . Landgoed Beresteijn met zijn karakteristieke, maar ook verloederde landhuis aan de Leidseweg, wordt opgeknapt.

Eigenaar Amvest en de buren van de Benvenutolaan zijn het na drie jaar eens geworden over de nieuwbouw. Het fraaie landgoed Beresteijn met zijn karakteristieke, maar ook landhuis aan de Leidseweg in Voorschoten, wordt naar nu mag worden aangenomen binnen afzienbare opgeknapt in een blijvend groene omgeving. Ook dit contact van de CDA-fractie in een serie periodieke werkbezoeken aan culturele - . Deze liet aan de zijde van de Heerweg.


Amvest heeft een mooi plan ontwikkeld om Beresteijn in oude luister te doen herleven en tegelijkertijd op een sociale en ondernemende manier dit landgoed een nieuwe bestemming te geven voor wonen en zorg (zie de website). Toen werd ook de huidige . Het naast gelegen landgoed Beresteyn is alleen te bewonderen tijdens excursies. U kunt dan getuige zijn van een bijzonder stukje geschiedenis.

Het landgoed is nog nooit opengestel zodat alle elementen van de jongensschool, de paters en de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners behouden zijn. Vandaag samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker hutten bouwen op landgoed Beresteijn ! Onder begeleiding van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap kun je op Landgoed Ockenburgh ongewenste bomen omzagen en snoeien in struiken die te groot zijn geworden. Als de struiken zijn gesnoei komen ze volgend jaar weer fris groen terug.


Bezoek die dag ook de andere kastelen. In de commissie Wonen, Ruimte en Groen (WRG) van november jl. De herontwikkeling buitenplaats Beresteijn loopt al vanaf het begin van deze eeuw. CHuize De Paauw Raadhuislaan . Read what people are saying and join the conversation.


Naam object: Kapel Beresteijn. Genootschap: Rooms Katholieke Kerk. Provincie: Zuid-Holland.


Inventarisatienummer: Architect: Huidige bestemming: anti-kraak bewoning in afwachting van . Alle Rijksmonumenten van Nederland! De familie Van Lanschot verkocht het kasteel aan de N. Tevoren voerde deze handel in Brussel en de .

Beresteyn , VeendaBekijk onpartijdige beoordelingen van Beresteyn , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Er zijn bij Kasteel Duivenvoorde activiteiten die geld kosten. Het bezoek aan Beresteijn is kostenloos en er hoeft geen parkeergeld betaald te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.