donderdag 29 juni 2017

Ariete stoomreiniger doeken

Doekenset Vloer Leverbaar in dagen Karcher 2. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Geldig indien voorradig en m. Beschikbaarheid: In voorraad. Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden. Koop of Verkoop stoomreiniger op Marktplaats.


DOMO - 230SR in perfecte staat is maar maal gebruikt geweest, met gebruiksaanwijzing. Op deze pagina vind je alle schoonmaakdoeken voor stoomreinigers. Handig, als de huidige doeken aan vervanging toe zijn of als je gewoon graag een extra set op voorraad hebt. Stofdoek microvezel Didden.


Set met pluisvrije micro vezel stofdoeken gemaakt van 1 polyester. Deze doek zorgt voor een perfecte stofopname, ideaal voor het afstoffen van gladde oppervlakken. Machine-wasbaar tot graden. Budgetland is een online discount internet warenhuis met meer . Ariete vintage waterkoker 1. L - beige met een vintage ontwerp dat je zeer zeker aan de oude tijd doet terugdenken, essentiële momenten, zoals het ontbijt of theepauze proeven op hun best met deze waterkoker.


De machine heeft een inhoud van 7L en veel functies om het koffie zetten zo gemakkelijk mogelijk te maken. AC invoer voltage, 2- 240. Kleur van het product, Zwart, Geel. Soort, Draagbare stoomreiniger.


VAP ARIETE BKYE INT, STEAM MOP, STEAM MOP ALDI, STEAM MOP. Kelkoo helpt u de beste aanbiedingen voor Reserve Onderdelen en Accessoires watshome stoomreiniger te vinden. Water wordt in de afgesloten ketel van de stoomreiniger verwarmd tot het kookt.


Ariete stoomreiniger doeken

De kans is groot dat je bij het schoonmaken in huis een emmer water, schoonmaakmiddel en een spons of doek gebruikt. Voorraad: Online voorraad. Microvezeldoek -stuks-. Info over stoomreiniger doeken. Resultaten van zoekmachines!


De 5-in-stoomreiniger microvezel vervangdoeken (5st) zijn bijvul- of vervangdoeken voor de 5-in-stoomreiniger. Het pak bevat verschillende types microvezeldoeken voor de 5-in-stoomreiniger. Extra informatie over dit product .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.