donderdag 29 juni 2017

Atag wokbrander

Bekijk de unieke Fusion Volcano wokbrander van ATAG. Een kernachtige vlam, gericht op de onderkant van de wokpan. Onze gaskookplaten zijn het resultaat van decennia ontwikkeling en inzicht in de behoeften van de Nederlandse kok. Even aandacht dus voor wat ongetwijfeld het centrale punt in uw keuken wordt.


Gaskookplaat met Fusion Volcano wokbrander.

Met: Fusion Volcano wokbrander. Wie wil wokken zoals het in Azië gebeurt, heeft hoge temperaturen nodig. Daarom hebben wij een speciale brander ontwikkeld met een krachtige, geconcentreerde vlam. De wokbrander bestaat uit twee ringen die u los van elkaar kunt inschakelen. Door deze techniek worden . Bekijk hier de unieke kenmerken van de Fusion Volcano wokbrander van ATAG.


Verkrijgbaar bij Mandemakers Keukens.

Onze adviseurs laten u graag de voordelen van deze nieuwe. De ATAG Fusion Volcano wokbrander mag met recht een echte. Panoramische gaskookplaat met twee Fusion Volcano wokbranders en digitale timer per zone (1cm). We laten je de grote voordelen van deze wokbrander zien t. Wokbranders bestaan namelijk al langer maar de ATAG Fusion Volcano steekt hier toch wel met kop en. Ontdek de nieuwe Atag Volcano brander: een wokbrander van kW, maar tevens een sudderbrander van kW.


Vind atag wokbrander op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Alles over de Fusion Volcano wokbrander van ATAG. De fusion volcano maakt onderdeel uit van een aantal oogstrelende kookplaten. ATAG logo We love to Cook Bij ATAG heb je de keuze uit verschillende soorten gaskookplaten.


De klassieke gaskookplaat zonder wokbrander , gaskookplaten in Matrix design met een Supervario- wokbrander en gaskookplaten uit de MAGNA lijn met Fusion Volcano wokbrander. ATAG introduceert innovatieve wokbrander Fusion Volcano wokbrander : wokken zoals het hoort! Er is dus genoeg keuze voor de thuiskok . De Fusion Volcano wokbrander van Atag.


Het gevoel van het échte wokken naar uw eigen keuken brengen, dat kan nu met de Fusion Volcano wokbrander.

Met een temperatuur van meer dan 2°C en een centrale vlam wordt onmiddellijk het vlees . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bij de meeste wokbranders op inbouwkookplaten gaat de hitte verloren langs de zijkant van de wokpan.


Zo gaat geen hitte verloren en kunt u echt wokken zoals het hoort. Atag is er met de Fusion Volcano.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.