dinsdag 6 juni 2017

Badge houders

Vind alle Badges , badgehouders en accessoires voor badgehouders die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Uitrusting Onthaal. Safety Made Easy door Seton. Het aanbod badgehouders van DCP is zeer uitgebrei zoals een speciale badgehouder voor magneetstrip passen. Bestel je favoriet direct online. Badge met clip en speldafmeting badge 65mmx95mmstuks in doosjeVoorzien van wit kaartje om naam op te schrijven… Meer.


Badge houders

Via de webshop van badgehouder kunt u eenvoudig online direct badgehouders en pashouders bestellen. Badgehouder of pashouder online kopen. Congresbadgehouder voorzien van clip met speld. Voor dit product geldt: Voor 16.


Leverbaar per 2 5 1of 5vel. Wij hebben een uitgebreid assortiment relatiegeschenken, leveren snel en garanderen de laagste prijzen. Ook geschikt voor al uw maatwerk oplossingen. Laat uw keuze van de juiste badgehouder bepalen door het doel waarvoor u deze gebruikt.


Badge houders

Keuze uit verschillende materialen, van vinyl tot hard PVC. In formaten van creditcard tot Aen leverbaar in diverse kleuren. Keycord met badgehouders. Verschillende formaten badgehouders of bedrukte PVC badgehouders met snelle levertijd!


Harogifts heeft er van alle soorten badgehouders. Zoals skipashouders, of badgehangers voor uw sleutels, uw id-car uw naamkaartje e. Ideaal voor uw naambekendheid tijdens een beurs of een event. U kan er eventueel zelf een naamkaartje insteken.


Badge houders

Heeft u nog goede badgehouders liggen van een voorgaand evenement? Maak dan gebruik van de bedrukbare insteekkaarten van Avery, zodat u de badgehouders nog een keer kan gebruiken! De naambadge-kaarten zijn beschikbaar in meerdere afmetingen en zijn geschikt voor alle gangbare (Avery) badgehouders , . Een hard plastic badgehouder, ideaal voor bijv. Lizacards levert voor veel congressen en evenementen de naambadges of congresbadgehouders. Vaak zijn deze badges voorzien van een pasfoto (ID- card) of worden ze ook voor . Handzaam en met een uitstekende bescherming tegen slijtage.


Bedrukte badgehouders zijn populaire en breed inzetbare promotieartikelen. Bekijk alle soorten op de website. Ze kunnen namelijk voor veel doeleinden gebruikt worden. Gebruik ze bijvoorbeeld als give away voor een ski vakantie.


Daarnaast zijn ze ook zeer handig voor uw medewerkers wanneer u werkt met een pasjes systeem. Naambadges zijn vooral handig op beurzen, grote event of een winkelketen. Deze badges zorgen voor een herkenning. Bij grote ontmoetingsplaatsen in het belangrijk dat men herkent wordt en de naam bekend is, badges zorgen hiervoor. Vind alle Badges, badgehouders en accessoires voor badgehouders die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Uitrusting Onthaal.


Formaat: ongeveer 1x cm. Let op: inclusief keycord. Met onze Avery badgehouder sets heeft u direct alles in huis voor het maken van naambadges voor evenementen, zoals seminars, lezingen of beurzen. De badgehouders zijn in verschillende afmetingen en met verschillende bevestigingsmaterialen leverbaar.


Badge houders

Kies voor bijvoorbeeld een oplossing met een lanyar speld of . Onze badge houders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en worden direct uit voorraad geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.