maandag 19 juni 2017

Capsules maten

Capsules bestaan in verschillende maten. De gebruikte maat is afhankelijk van de hoeveelheid farmacon per capsule. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van de volume-indicatie of de capaciteitsindicatie per capsulemaat.


Capsules maten

Het volume en de capaciteit van een . Alle leverbare maten lege capsules van legecapsules. In de figuur hieronder kunt u de gewenste grootte uitzoeken. Wij leveren diverse maten lege (runder) gelatine capsules. Vervolgens kunt u daaronder uw product aanklikken. De vermelde prijs is de prijs bij minimale bestelling (1st).


Bij een grotere bestelling wordt de prijs automatisch verlaagd. Klik hiervoor op de knop . Honderd lege capsules (4mg) waarmee je je eigen energie-, relax- of trippillen kan maken. Deze maten betekenen over het algemeen: 00: ca.


Capsules maten

De capsules zijn gemaakt van gelatine. Niet geschikt voor vegetariërs. Goed voor 5mg kruid of poeder. De lege capsules zijn verkrijgbaar in de maten : Maat 00: inhoud 0. Andere klanten kochten ook.


Ter ondersteuning van de gewrichten . Transparante gelatine capsules maat. Happy Holland levert capsules van pharmaceutische kwaliteit, geproduceerd in de EU. Lege capsules voor het vullen met behulp van de capsule machine. Lege gelatine capsules in de maat 4. Deze capsules bevatten geen conserveringsmiddelen, additieven of GMO, daarnaast zijn ze Kosher en Halal.


Capsules maten

Zo maak je je eigen capsules , puur. Very Smart levert alleen capsules van pharmaceutische kwaliteit, geproduceerd in de EU. Zo heeft u bij ons al 1vegetarische capsules voor €55. Aveco GmbH) is zowel in Nederland als in Duitsland gevestigd en levert capsules van hoge farmaceutische kwaliteit die voldoen aan strenge EU normen.


Maat gelatine- capsules kunnen doorgaans tussen 4mg en 8mg poeder bevatten. Als je van plan bent een supplement te gebruiken met een kleine aanbevolen dosis, is maat van de gelatine- capsules het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.