dinsdag 6 juni 2017

Computercursus rotterdam noord

U kunt bij ASROM terecht voor privé computercursussen (maatwerk), klassikaal en open inschrijving. U bepaalt wat, waar, wanneer en hoe. De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons leven.


Computercursus rotterdam noord

Steeds meer zaken kunt en moet u regelen via het internet. Denk daarbij aan het regelen van een DigiD of het aanvragen van een kwijtschelding. Om u daarmee op weg te helpen biedt DOCK handige computertrainingen en inlooppunten waar u met . Op deze pagina staan alle activiteiten, projecten en locaties in Noord.


Ook hebben we een wekelijks inloopspreekuur waar u terecht kunt voor (korte) vragen over uw mobiele apparaat. Ook als u onzeker bent over een ontvangen e- mail, een . Compu Act Opleidingen is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte Office, Adobe en Autodesk cursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Kunt u nog niet met een computer werken en wilt u dit graag leren? Meldt u zich dan aan voor een computercursus ! Vanaf november organiseert Computerwijk weer computercursussen op meerdere locaties in Kralingen-Crooswijk. Senioren Computer Scholing richt zich op het aanbieden van computercursussen aan senioren aan huis.


Computercursus rotterdam noord

Van Windows tot Mac, allerlei cursussen bieden wij aan. Goede en betaalbare cursussen voor iedereen. Ik wist helemaal niets van computers, dus ik zat in het begin alleen maar met wijd open ogen en een duizelend hoofd van alle termen. Toen, we hebben het over jaar geleden, kreeg je nog les in de pure programmeertaal. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor ieman helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen.


Cursussen voor computer, internet en sociale media. Met grote regelmaat vinden er tentoonstellingen en culturele activiteiten (o.a. in het Bibliotheektheater) plaats. Jaarlijkse hoogtepunten zijn onder andere de Boekenweek en het Kinderboekenweekfeest.


Computercursus rotterdam noord

Rotterdamse Volksuniversiteit. Deze maart start Biblionet Groningen met gratis cursussen om inwoners van de provincie Groningen digitaal vaardiger te maken. Het gaat om de cursussen Klik en Tik en Digisterker.


Bij Digisterker leert de cursist zelfstandig om gaan met de digitale . Het ACC- Noord heeft een breed aanbod aan computercursussen , van tekstverwerken tot Photoshop en webdesign. Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg (VTZ). Je kunt er terecht voor Wor Internet, of bijvoorbeeld een trajectcursus. Deze laatste beslaat wel weken en je leert er alle basisvaardigheden die je nodig hebt om handig te worden met de computer. Blindtypen in uur, de klassikale typecursus voor volwassenen, kinderen en bedrijven.


Computercursus rotterdam noord

De cursussen worden allemaal gegeven door vrijwilligers. Veel van deze vrijwilligers. Op Codestarter vind je een programmeer club bij jou in de buurt.


Tornante Trainingen geeft Nederlandse taaltrainingen, inburgeringslessen en computercursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.