vrijdag 30 juni 2017

Gezonde fruithapjes

Is jouw kleintje ook zo gek op fruithapjes ? Dan zullen deze recepten zeker in de smaak vallen! Appel, peer en abrikoos fruithapje. Snacks: we zijn er dol op en ook onze kids kunnen er niet van afblijven.


Gelukkig zijn er genoeg gezonde , lekkere én leuke alternatieven. Zoek je een lekkere snack met fruit?

Je vindt hier snacks met appel, aardbeien, bessen, peer en veel meer fruit. Aardbeien in chocola, een gezonde snack met appel, of muffins met fruit. Zelf babyvoeding maken is leuk. Recepten vind je op Smikkels.


Spit CLF even door en je vindt genoeg healthy receptjes. Maar wat eet je tussendoor . Tegenwoordig maak ik het voor mijn kleinkinderen, ook als ze niet ziek zijn, maar als tussendoortje of lunch. De hoeveelheid die ik beschrijf is net iets te veel voor een klein kin maar het restant lepelt opa dan naar binnen, . Overal waar je maar kijkt als je in Suriname zit zie je fruitbomen staan.

Een ieder die in Suriname woont of die er opgegroeid is kent het. DE SURINAAMSEFRUITSNACK. Chips en zoete troep zijn niet altijd lekker en soms hebben . Gezonde babyvoeding na de borstvoeding. Het begint met de eerste fruithapjes.


Het is het meest gezond om de fruithapjes zoveel mogelijk af te wisselen. Maak dus de ene keer een banaan klaar, de volgende dag een appel, de dag daarna een . Wil je ook een hapje appel of banaan? Lekker smullen van het fruit, wat gezond is dat.


Wanneer je baby tussen de vier en de zes maanden oud is, is hij meestal wel toe aan iets anders dan . Veel ouders vragen zich af of potjes babyvoeding wel gezond zijn. Het grote gemak van babyvoeding in. Van zelf koken weet je dat het gezond is, maar zijn potjes babyvoeding ook gezond ? Je kunt beter zelf een fruithapje bereiden.


Dit gaat vrij eenvoudig en kost niet . Groentehapjes en fruithapjes voor je baby maken is leuk en gezond. Je leest het op Ouders van Nu. Mét handige checklist hoe dik het hapje moet zijn per leeftijd.


En neem ze mee in handige knijpzakjes, dan hoef je weinig servies vuil te maken!

Waar ik mee begon lees je hier. Er is ook niks mis met een potje babyvoeding, deze zijn tegenwoordig van prima kwaliteit. Als je zelf babyvoeding . Wat geef je als oefenhapje? Geef bijvoorbeeld een lepeltje geprakte groente of geprakt fruit.


Maak dan ook fruithapjes en groentehapjes met andere soorten. Is je kindje klaar voor zijn of haar eerste hapjes? Wij hebben drie gezonde en lekkere recepten voor fruithapjes opgesteld. De producenten doen alsof ze het meest gezonde product voor je kindje verkopen maar om eerlijk te zijn vertrouw ik het voor geen meter. Dat is gewoon onzin, iedereen kan bedenken dat cola slechter is dan babyvoeding.


Toch zijn de fruithapjes niet bepaald gezond voor je baby. Het fruit is dus ontdaan van . Fruithapjes bestaan gemiddeld voor uit fruitsap. Leuke en gezonde traktatie. Druif, banaan, aardbei, mini marsmallow.


Ik leg je uit hoe je zelf goedkoop en gezonde babyvoeding kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.