woensdag 21 juni 2017

Glas objecten

Glas objecten

Loranto biedt een breed aanbod aan glasobjecten. Groothandel voor glaskunst;handgemaakt en mondgeblazen glasobjecten zoals glazen vazen,schalen en beelden van uiteenlopende glasontwerpers. Veelal kleurrijke glaskunst in abstracte vormgeving toegepast in objecten , vazen en schalen o. Vind glasobjecten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. GlasKunst van hoogwaardige kwaliteit.


Naast glassculpturen van enkele bekende glaskunstenaars t. Mark Locock en Andriy Petrovskiy hebben we ook enkele glasobjecten van lokale kunstenaars. In deze categorie vindt u alle glas en kristal objecten uit onze collectie. Een uitgebreide collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. Niet alleen kristal van Royal Leerdam en glaskunst van beroemde kunstenaars maar ook schitterende glasobjecten van veelbelovende beginnende glaskunstenaars. De objecten met het label . Glas objecten worden door een glaskunstenaar op ambachtelijke wijze per stuk gemaakt.


Daardoor is ieder glasobject uniek. In het atelier wordt een klein vleugje crematie as versmolten met glas, en het model van uw keuze gevormd. Kan hangen aan de muur of evt staan in een standaard. Er zijn verschillende varianten mogelijk en er kan ook in opdracht gemaakt worden in gewenste grootte.


Alle objecten zijn handgemaakt. Zondag mei Galerie en Tuin extra geopend van 13. Glasobjecten voor binnen gemaakt en ontworpen door Nederlandse kunstenaars.


Door middel van glasfusing (samensmelten van glas ), worden. Al jaar worden er prachtige glasobjecten zoals beelden, zeer speciale objecten en dierfiguren gemaakt. Glas wordt gezien als een modern en gewild gedenkobject. De glasurnen van zwaar dikwandig glas zijn net . Bekijk hieronder een selectie van de collectie. De collectie van de galerie wisselt snel en zal dus bij vrijwel ieder bezoek verrassend zijn.


Glas objecten

Wisselende en vernieuwende combinaties van kleuren, objecten en stijlen leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Hiernaast biedt de galerie ook een uitgebreide collectie glazen. See what people are saying and join the conversation.


Marc Mulders is een Nederlandse schilder, aquarellist, fotograaf en glazenier. Alle glaskunst objecten zijn uniek en betaalbaar. Glaskunst en kristal glaskunst van bekende glaskunstenaars. Online glaskunst kopen en bij galerie Art Unica.


Glas objecten

Een succesvol product bij Artrend is schitterend handgemaakt glaswerk, voor prijzen die u zullen meevallen. De vazen, schalen en objecten zijn schitterend om te zien en een echte aanwinst voor uw interieur. Fijn dat je mijn website gevonden hebt. Met deze site wil ik mezelf en mijn werk presenteren.


Ik zelf ben Karin Jansen, woon in Susteren en ben, ofschoon de naam van mijn bedrijf dat niet doet vermoeden, wél getrouwd en heb twee zoons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.